Dua Lipa'dan Antalya'da Vereceği Konser Öncesinde Şaşırtıcı İstekler - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Dua Lipa'dan Antalya'da Vereceği Konser Öncesinde Şaşırtıcı İstekler

Bildiğiniz üzere Dua Lipa 14 Ağustos 2018 salı günü Antalya'nın Serik ilçesinde konser verecek. Dua Lipa'nın konser öncesi istekleri görenleri oldukça çok şaşırttı. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, isteklerini görenleri inanılmaz bir şekilde şaşırttı. Türkiye'de ilk kez konser verecek olan Dua Lipa, güzelliği ile tüm herkesi büyülemeye devam ediyor. Bu güzelliğinin yanı sıra güzel şarkıcı konser öncesinde şaşırtıcı isteklerde bulundu.



Regnum Live in Concert kapsamında birbirinden ünlü dünya starına ev sahipliği yapmış olan Regnum Carya, bu seferde sahne şovları ve müzik listelerinin en üst sırasına çıkan Dua Lipa'yı ağırlıyor. New Rules ve son single olan IDGAF albümüyle tüm müzik listelerini adeta altüst etti. Konsere gitmek isteyenler için Duap Lipa konser bileti fiyatı biletix'te 1. kategori 800 TL olarak satılmaktadır.

İstekleri arasında en çok şaşırtan et döner ve ayran oldu. İşte detaylar...


50 el havlusu ve 50 banyo havlusu olacak. Hijyen takıntısı olan Dua Lipa kesinlikle 50 El havlusu ve 50 banyo havlusu olmadan olmazmış.
Güzelliğiyle herkesin dilinde olan Dua Lipa, kendi seksepalitesini sürekli görebilmek için, konser öncesinde kalacak olduğu odanın her yerine boy aynası olması gerektiğini söylemiştir.
Beyaz ışığa karşı çok hassas olan Dua Lipa, Kulis aydınlatılırken asla beyaz ışık kullanılmamasını istiyor.
Kendisi de taze bir çiçek gibi güzel olan ünlü şarkıcı kuliste her tarafın taze çiçekler ile süslenmesini istedi.
Hindistan cevizi suyu sürekli olacak. Belki de güzelliğinin sırrını Hindistan cevizi suyunda bulan Dua Lipa, bol bol Hindistan cevizi suyu olmasını istedi.
El yapımı taze kurabiye. Kadınların genelinde olan kurabiye hastalığı Dua Lipa'yı da sarmış muhtemelen. El yapımı kurabiye olmazsa olmaz diyor.



Deniz tuzlu bitter çikolata olacak. Zaten çikolatayı hayatın en iyi parçası olarak görüyor. Dua Lipa da bunun farkında. Deniz tuzlu bitter çikolata bol miktarda olmasını istedi.
Manuka balını da diğer isteklerinden bir tanesi olarak belirtmiştir.
Ve en son olarak belki de sizleri en çok şaşırtan ise kulisinde bol miktarda et döner ve ayran olacak. Anlaşılan Dua Lipa da Türk yemeklerini seviyor. Bu gidişle Türkiye'den kolay kolay ayrılamayacak. Bir de bu tarz bir isteği olan bir kadınla evlendiğinizi düşünsenize, milyarder olmanız gerekir yoksa işiniz zor... Tabi kadının zengin olmadığını varsayarsak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..