Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri - Kurgu Gücü
Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

Orijinal adı Pet Sematary olan Hayvan Mezarlığı konusu nedir? Hayvan Mezarlığı oyuncuları kimlerdir? 2019 korku filmlerinden olan Hayvan Mezarlığı yönetmeni kimdir? Ne zaman vizyona girmiştir? Hayvan Mezarlığı filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için ele aldık.


Hayvan Mezarlığı filmi 5 Nisan 2019 tarihinde vizyona girmiş 1 saat 41 dakika süreye sahip korku filmlerinden bir tanesidir. Abd yapımı bir film olan Hayvan Mezarlığı filmin yönetmen koltuğunda ise Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer birlikte oturuyor. Filmin senaryosunu Jeff Buhler kaleme almışken filmin orijinal fikri ise Stephen King tarafından kaleme alınmıştır. Filmin yapımcılığını ise Steven Schneider, Lorenzo di Bonaventura ve Mark Vahradian birlikte üstlenmiştir.



Hayvan Mezarlığı Oyuncuları
Hayvan Mezarlığı oyuncuları kimler ve hangi rolde yer almış olduklarını merak edenler içinde kısaca bahsedelim. Louis Creed rolünü Jason Clarke, Rachel Creed rolünü Amy Seimetz, Jud Crandall rolünü John Lithgow, Ellie Creed rolünü Jete Laurence, Zelda rolünü Alyssa Brooke Levine, Victor Pascow rolünü Obssa Ahmed, Rachel's Father rolünü Frank Schorpion ve son olarak Upset Student rolünü ise Naomi Frenette canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Triple Frontier Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Aksiyon Filmleri

Hayvan Mezarlığı Konusu
Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri - Kurgu Gücü
Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri
Hayvan Mezarlığı konusu kısaca, daha yeni taşındıkları evde ailesiyle birlikte kutlama yaparken ölen küçük kızlarını hayata geri getirmek adına eski bir mezarlığın içine oğlunu gömen bir adamın konusunu ele alıyor. Konuyu biraz daha detaylandıracak olursak, Louis Creed adındaki bir adam iki çocuğu ve karısı Rachel ile beraber Boston'da yer alan bir kır evine taşınırlar. Çünkü artık şehir yaşamından iyice sıkılıp kır yaşantısında kafa dinlemeye karar vermişlerdir. Tabi taşındıkları bu evin yakınlarında bir mezarlık vardır ve bu mezarlık büyük bir sır içermektedir. Yeni yaşantılarına ayak uydurmaya çalışan Louis Creed ve ailesi, beklenmeyen bir kaza sonrasında çok sevdikleri kedilerinin ölümünü görürler.


Tabi kedileri ölünce de oldukça büyük üzüntüye kapılırlar. Ölmüş kedileri ortada kalmasın diye yakınlarında bulunan gizemli bir mezarlığa gömerler. Tabi bir süre sonra aile inanamayacakları bir durumla burun buruna kalır. Kaza sonucu ölen kedilerini gömmüşlerdir fakat bir süre sonra kedi hayat geri dönmüştür. İşte bunun sonrasında aile mezarlığın gizemini öğrenmiştir. Tabi bu gizemi öğrendikten sonra yakın bir zamanda kızları ölen aile, gömülen her şeyi beden olarak hayata geri döndüren mezarlığı, ölen kızlarını hayata geri getirmek adına bu gizemli mezarlığı kullanırlar. İşin sonunda asıl merak edilen ise kızını mezarlığa gömen Louis'in kızını hayata geri getirebilecek mi?

İlginizi Çekebilir = Doğruluk Mu Cesaret Mi - Truth Or Dare Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..