Oyun Videoları İle Ünlü YouTuber McSkillet Trafik Kazasında Öldü! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Ağustos 2018 Salı

Oyun Videoları İle Ünlü YouTuber McSkillet Trafik Kazasında Öldü!

Oyun Videoları İle Ünlü YouTuber McSkillet Trafik Kazasında Öldü! - Kurgu Gücü
Ünlü Youtuber McSkillet karşı yönden gelen araç ile çarpışması sonucunda üzücü bir şekilde hayatını kaybetmiştir. Youtuberlar oldukça iyi kazançlar elde edebilen kişiler oluyor. Kimileri orta halli kazanırken kimileri ise milyonlarca aboneye sahip olduğu için oldukça iyi gelirler elde edebiliyor. Ünlü Youtuber yaşadığı trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti!



Ünlü Youtuber McSkillet de oldukça iyi kazanan Youtuberlardan bir tanesi olduğu için altında lüks bir arabası vardı. Fakat ünlü Youtuber yaşadığı trafik kazası sonucunda karşıdan gelen araca lüks arabası ile çarparak hayatını kaybetti. Yani altınızda istediği kadar lüks araba da olsa trafik kurallarına uymadığınız ya da herhangi bir dikkatsiz davranışınız sizi ölüme götürebiliyor.

İlginizi Çekebilir = Para Kazanmak için 8 Muhteşem Yol - %100 Kazanma Garantili

ABD de bulunan California eyaletinde yaşayan ünlü Youtuber McSkillet, ters şeritte hız yaparken karşıdan gelen araca çarparak hayatını kaybetti. Bunun yanı sıra karşıdan gelen araç içinde bulunan 43 yaşındaki anne ve 12 yaşındaki kızında hayatlarını kaybetmesine neden oldu. California eyaletinde bulunan yerel polislerin söylediği ifadeler doğrusunda McSkillet, '' Perşembe günü saat 16:30 civarında McLaren marka spor arabasıyla San Diego yakınlarındaki Interstate 805 otoyolunda ters şeritte ilerliyordu. Yaklaşık 160 km hızla gittiği belirtilen Trevor Heitmann’ın hız tutkusu, ne yazık ki bu sefer ölümle sonuçlandı '' ifadeleri yer aldı.



Peki McSkillet kimdir ?

Oyun Videoları İle Ünlü YouTuber McSkillet Trafik Kazasında Öldü! - Kurgu Gücü
Youtube kanalında oyun videoları paylaşımı yaparak ünlü olan Youtuber, Youtube da totalde 900 bin kişiye yakın kitleye sahipti. Fakat bazı yaşadığı psikolojik sorunlar dolayısıyla video paylaşımına son vermişti. Konu hakkında konuşan arkadaşları '' Trevor Heitmann bir süredir psikolojik sorunlar yaşıyordu '' ifadelerini kullandılar. Kaza hakkında soruşma hala bitmiş değil. Psikolojik sorunları olduğundan dolayı akla kazanın intihar mı yoksa dikkatsizlik sonucu mu olduğu sorularını getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..