Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ağustos 2019 Perşembe

Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar

Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar - Kurgu Gücü
Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar
En iyi komedyenler diyince akla belki sayılı bir kaç kişi gelecektir. Türkiye'nin yüzünü güldüren bu komedyenleri sizler için listeleyeceğiz. Peki Stand Up nedir ? diye merak edenler için kısa bir açıklama yapacak olursak; Stand Up demek bir kişinin başka kişileri güldürebilmek adına konuşarak ya da jest ve mimikleriyle sarf ettikleri gösteridir. Yani ufak şakalarla insanları güldürmek diyebiliriz. Peki Türkiye'nin en iyi komedyenleri diyince aklınıza kimler geliyor ? sizler de kendi fikirlerinizi belirtebilirsiniz.



Hadi gelin şimdi sizleri Türkiye'deki komedyen isimlerini sizlere tek tek belirtelim.



Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Tolga Çevik - Kurgu Gücü
Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar
İlk olarak sizlere Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin, Müdür Ne'aptın ve en son olarakta şuanda Tolgshow programlarının baş ismi olan Tolga Çevik'ten bahsedelim. Sen Kimsin?, Patron Mutlu Son İstiyor, Sen Benim HerŞeyimsin gibi ve daha bir çok filmde adı geçmiş bir oyuncudur. Belki de gelmiş geçmiş en iyi komedyenlerden biri olan Tolga Çevik, yeri geliyor kadın kılığına giriyor, yeri geliyor sucu oluyor. Ne kılığa girerse girsin insanları her türlü güldürmeyi başaran en iyi komedyenlerden bir tanesidir. Komedi programlarında genelde bel altı esprilerle seyircileri kahkahalara boğuyor.

Dünyanın IMBD Puanı En Yüksek Olan Muhteşem Filmleri ilginizi çekebilir diye düşündük.

Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Ata Demirer - Kurgu Gücü
Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar
Diğer bir komedyen ise Tek Kişilik Dev Kadro 1-2 gösterisiyle bilinen ve Eyvah Eyvah 1-2-3, Olanlar Oldu, Niyazi Gül Dörtnal, Berlin Kaplanı, Vizontele Tuba ve daha bir sürü filmde oynayıp katkı sağlayan Türkiye'nin en iyi komedyenleri arasında Ata Demirer yer alıyor. Aslında komedyen dediğin reaksiyonu tam zamanında verdirmesi gerekiyor ve Ata Demirer de bu işi çok iyi yapıyor. Bazen öyle bir şey söylüyor ki insanlar gülmekten kendilerini yerlere atabiliyor.



Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Cem Yılmaz - Kurgu Gücü
Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar
CM101MMXI Fundamentals, C.M.Y.LM.Z ve Bir Tat Bir Doku gibi gösterileri bulunan Arif  V 216, G.O.R.A, Ali Baba ve 7 Cüceler, A.R.O.G, Vizontele, Hokkabaz, Pek Yakında, Organize İşler, Yahşi Batı, Av Mevsimi filmlerinde oynayan ve daha bir çok filmde yönetmenlik yapıp katkı sağlayan Türkiye'nin en iyi komedyenleri arasında yer alan Cem Yılmaz gelmektedir. Tolga Çevik ile benzer bir espri anlayışına sahip olan Cem Yılmaz, bel altı espriler yaparak seyircileri resmen kahkahalara boğuyor.



Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Şahan Gökbakar - Kurgu Gücü
Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar
Recep İvedik karakteriyle Türkiye'ye gündem olan Şahan Gökbakar da Türkiye'nin en iyi komedyenleri arasında yer alıyor. Recep İvedik'i tam tamına 5 seri devam ettiren Şahan Gökbakar her bir bölümüyle seyircileri güldürmeyi başarmıştır. Recep İvedik filmi dışında 2013 senesinde Celal ile Ceren filminde Celal'i canlandırmış ve izleyicilere komik figürler sunmuştur. Celal ile Ceren'in ardında 2016 senesinde çıkan Osman Pazarlama'da da başrol olmuş ve seyircilere güzel bir komedi filmi sunmuştur. En son ise bu sene çekilen Kayhan filmi 8 Şubat 2018 de vizyona girdi ve oldukça iyi bir iş çıkardı. Şahan Gökbakar da Türkiye'nin en iyi komedyenleri arasında yer alıyor.


Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Şafak Sezer - Kurgu Gücü
Türkiye'nin En İyi Komedyenleri Kimlerdir - Stand Up'çılar
Beyazperdenin en iyi oyuncularında biri olan Şafak Sezer de Türkiye'nin en iyi komedyenleri arasında yeri alıyor. Peki Şafak Sezer hangi filmlerde oynadı ? Oyun Bozan, Rus Gelin, Memlekette Demokrasi var, Hababam Sınıfı 3 Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde, Bir Baba Hindu, Hababam Sınıfı Merhaba, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Maskeli Beşler İntikam Peşinde, Maskeli Beşler Kıbrıs, Ketenpere, Maskeli Beşler Irak, Vizontele, Kadri'nin götürdüğü yere git, Kutsal Damacana 1-2, G.O.R.A, G.D.O Kara Kedi, Kolpaçino, Kolpaçino Bomba, Kolpaçino 3. Devre gibi filmlerde de başrol olarak oynayan Şafak Sezer her filminde yaptığı komik espriler ile Türkiye'nin en iyi komedyenleri arasında yerini alıyor.

Diğer komedyenler ; İsmail Baki Tuncer, Yavuz Seçkin, Yılmaz Erdoğan, Okan Bayülgen, Beyazıt Öztürk ( Namı Değer Beyaz ), Kemal Sunal, Hamdi Alkan, Levent Kırca, Atalay Demirci, Hayrettin


Peki kadın komedyenler kimlerdir ?

İrem Sak, Tülay karakteriyle seyircileri güldürmeyi başaran Türkiye'nin en iyi kadın komedyenleri arasındadır. Diğer bir komedyen ise Burcu karakteriyle Güldür Güldür oyuncusu olan Aylin Kontante oluyor. Bunun yanı sıra Ezgi Mola, Demet Akbağ, Demet Evgar, Seda Bakan, Binnur Kaya, Oya Başar, Büşra Pekin, Nihal Yalçın, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Gülse Birsel, Ayşen Guruda, Perran Kutman gibi oyuncularda Türkiye'nin en iyi kadın Komedyenleri arasında yerlerini alıyorlar.

2 yorum:

  1. İçLerinde en çok işini iyi yapan bana göre Tolga Çevik , tabi diğerlerinin de hakkını yememek lazım hepsi birbirinden kaliteli isimler

    YanıtlaSil
  2. Bana göre en ünlü komedyen arkadaşım hoşgeldinde olan . Adam hep komik hem sempatik ikisi birden olunca çok daha tatlı oluyor.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..