2019 Fantastik Filmler: Captain Marvel Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Eylül 2018 Cumartesi

2019 Fantastik Filmler: Captain Marvel Film İncelemesi

2019 Fantastik Filmler: Captain Marvel Film İncelemesi - Kurgu Gücü

Captain Marvel, 2019 fantastik filmler türünde 7 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek. Yönetmenlik koltuğunda Anna Boden ile Ryan Fleck birlikte oturuyor. Senaryosunu ise yine yönetmenlikte olduğu gibi Anna Boden ile Ryan Fleck birlikte yazdılar. Yapımcılığını ise Kevin Feige üstlenmiştir. Abd yapımı fantastik filmler türünde olan Captain Marvel, içinde aksiyonu da oldukça bizlere yaşatacak.



Captain Marvel film incelemesi yaptığımızda, filme ilginin büyük olduğunu ve bir an
önce vizyona girmesini isteniyor. Kadın süper kahraman olarak yansıtılan bir film olmuş. Captain Marvel fragmanını izleyenlerin çoğunluğu harika bir film olduğunu söylüyor. Bende çok beğendiğimi fragmanın kalitesinden dolayı söyleyebilirim. Ayrıca film IMDB puanı 9.9 gibi büyük bir puan olmasıyla da oldukça dikkat çekiyor diyebiliriz. Süper kahramanların doğuşunu sağlayan en iyi yapımlardan bir tanesi Marvel işin içinde varsa zaten o film kalite kokuyor diyebiliriz.



Captain Marvel Konusu

Carol Danvers yani kahramanımız Captain Marvel sakin bir hayat yaşayan bir kadın olarak hayatına devam ediyordur. Tabi bu hayat sürekli böyle gitmeyecek ve işler değişecektir. Günlerden bir gün Kree teknolojisini içinde barındıran bir patlama sonrasında Carol Danvers özel güçlere sahip olur. Transformansyon yeteneğine sahip olan kahramanımız kısa zaman içinde güçlerinin iyilik için daha yararlı olacağı kanısına varacak ve adını da Captain Marvel diye alacaktır. Her süper kahraman gibi Carol Danvers normal bir kadın değil Captain Marvel olmuştur ve dünya için adaleti sağlayacak ve güçsüzlere kol kanat gererek onları korumaya çalışacaktır.

İlginizi Çekebilir = Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi

Captain Marvel Oyuncuları

Captain Marvel yani Carol Danvers rolünde Brie Larson, Leader of Starforce rolünde Jude Law, Nicy Fury rolünde Samuel L. Jackson, Talos rolünde Ben Mendelsohn, Korath rolünde Djimon Hounsou, Ronan rolünde Lee Pace, Maria Rambeau rolünde Lashana Lynch ve Minn-Erva rolünde ise Gemma Chan rol alıyor.


Fragmanına göre gayet aksiyon dolu bir fantastik film olacağa benzeyen Captain Marvel 2019'da vizyona girecek olması filmi merak edenleri oldukça heyecanlı bir bekleyişin içine sokuyor. Film izlenmeli mi diye soranlar olursa da ben filmin fragmanına bakarak izlenmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Sizlerde yorumlarınızı konu altında belirterek film hakkında daha net bir fikir sağlamamıza yardımcı olabilirsiniz.



2 yorum:

  1. Film çok iyi gibi görünüyor fragmanda. Merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Zuhal Tatlı29.09.2018 15:40

    Kaptan Marvel gerçek iyiye benziyor. ama daha çok var vizyona girmesine..

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..