2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Eylül 2019 Cuma

2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı

2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı  - Kurgu Gücü
2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı 
Daha önceden de bildiğimiz ve 2014 senesinde çekilmiş olan Godzilla'nın devam filmi diye adlandırabileceğimiz film olan Godzilla: Canavarlar Kralı, Bilim Kurgu filmler türünde yer alıyor. Tabi bilim kurgunun yanı sıra içerisinde aksiyon filmleri tadında da bir havaya yer verilmiştir. Filmin yönetmenliğini Michael Dougherty yapmaktadır. 2019 yapımı film, vizyona önümüzdeki sene yani 2019'un ortalarına doğru girecek.


Filmin senaryosunu Zach Shields ile Max Borenstein yönlendirmektedir. İkili oldukça iyi bir senaryo yazmış diyebilir. Neden diye soracak olursanız Godzilla: Canavarlar Kralı fragman izle seçeneği ile filmin kısa özeti niteliğinde olan fragmanı izledim ve oldukça iyiye benziyor.


Godzilla: Canavarlar Kralı filmi, Abd'de çekilmektedir. Filmin oyuncu kadrosunda oldukça kaliteli isimler bulunuyor. Bu isimler Anthony Ramos, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins ve Vera Farmiga olarak filmde yerlerini almıştır. Peki Godzilla: Canavarlar Kralı ne zaman vizyona girecek ? Bilim kurgu türünde olan Godzilla: King of Monsters, 31 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecektir. Bilim kurgu film severler için heyecanlı bir bekleyiş olacağa benziyor sanırım. Bunun yanı sıra Godzilla: Canavarlar Kralı vizyona girmesinin ardında da 2020'de yeni çıkması planlanan Godzilla vs King Kong filmi de şimdiden oldukça konuşulmaktadır.



Godzilla: Canavarlar Kralı, Türkiye dağıtıcısı olarak meşhur olan  Warner Bros Turkey yine iş başında.  Warner Bros Turkey, filmin Türkiye yayıncılığını yapmaktadır. Filmin yapımcılığını ise Thomas Tull ile  Mary Parent üstlenmiştir. Bilim kurgu filmleri türünü sevenlerin yorumlarına göre ilk film olan Godzilla'nın güzel olduğunu ve bu çıkacak olan Godzilla: King of Monsters filminin de güzel olacağını düşünüyorlar. Kimileri ise Millie Bobby Brown'un filmde yer alması çok hoşuna giderken kimilerinin ise Millie Bobby Brown, her yerden çıkmaya başladığı için olmaması gerektiğini söylediği yorumlar bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir = Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi

Godzilla: Canavarların Kralı Filmi Konusu: Godzilla filmde Rodan, Mothra ve ezeli düşmanı niteliğinde yer alan üç başlı King Ghidorah'la çatışma yaşaması ve bu sırada da insanlığın var oluşunun dengelerini bozmasına neden olunması konu alınmıştır.

İlginizi Çekebilir
1- Yıldızlara Doğru Hd Film İzle: Brad Pitt 2019 Bilim Kurgu Filmleri
2- Terminal Hd Film İzle: Harley Quinn'i Aratmayan Margot Robbie Filmi
3- Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..