Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Eylül 2019 Pazar

Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi

Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi - Kurgu Gücü

Aquaman 2018 yapımı bir filmdir. Fantastik filmler türünde yer alan film oldukça iyi bir filme benziyor. Fantastik film severler için muhteşem bir filme benziyor. Aquaman filminde Warner Bros'un yapımcıları ve yönetmenlik koltuğunda James Wan oturuyor. Filmin IMDB puanı ise 7.1 olarak görülüyor.


Aquaman filminin senaryosunda Geoff Johns, Paul Norris ve Will Beall beraber yer alıyorlar. Film Abd ve Avustralya yapımı olarak bilinmektedir. Normalde Fantastik filmler türünde yer alıyor olsa da film içinde macera, bilim kurgu ve aksiyonu da içinde barındırıyor. Sizlere su altı dünyasını kapsayan ve görsel olarak nefes kesecek aksiyon dolu bir maceraya dönüştürecek bir filmdir.

İlginizi Çekebilir = Jason Statham Yeni Film The Meg Ağustosta Vizyonda - Fragman İzle

Belki de çoğunuz Aquaman'in DC kahramanlarından biri olduğunu biliyorsunuz. İşte DC kahramanlarından Aquaman, ilk defa sinema filmine uyarlanmış tarzda sular içerisindeki şehirden çekim ile sizlerin karşısına çıkıyor. Film Queensland, Oxenford ve Avustralya'da çekilmiştir. Peki Aquaman'in başrolünde kim oynuyor ? Başrolünde ünlü oyunculardan bir tanesi olan Jason Momoa bulunuyor. Bunun yanı sıra diğer tanınan ünlülerde filmde yer almaktadır.



Aquaman Filmi Konusu

Okyanusun içine yapılmış bir şehir bulunuyor. İşte bu krallığın tek varisi olarak da Arthur Curry bulunuyor. Arthur Curry, çok küçük yaşlardayken güçlerinin olduğunu fark ediyor. Bunun üzerine Arthur Curry halkının yardıma ihtiyacı olduğu zamanda tam bir kral gibi davranıp onları koruyabilecek mi ? Filmde yarı insan yarı Atlantis olan Arthur Curry'in köklü hikayesi ortaya çıkmaktadır. Bu köklü öyküsü onu hayatının en büyük yolculuğuna sürekler. Bu yolculuk onu gerçekte olduğu kişiyle yüzleşmesinin yanı sıra aynı zamanda kim olduğu yani bir kral olmak için doğduğunun farkına varmasına yol açacaktır.

İlginizi Çekebilir = Netflix, Goerge Orwell'in Hayvan Çiftliği Romanını Filme Uyarlıyor

Filmin şuanda çekimleri devam ederken, filmin Türkiye'de 21 Aralık 2018'de izleyicilerinin karşısına çıkması beklenmektedir. Aquaman film izle diye aratsanız dahi şuanda filmi izleme gibi bir imkanınız bulunmamakta olup 21 aralık 2018'de izleme fırsatı yakalayabileceksiniz. Bir de şunu da söylemek isterim ki 2018 yılı filmi olan Aquaman'ın yönetmenliğinde Testere filminin de başında gelen Çin asıllı yönetmen James Wan'ın bombası niteliğinde bir film olarak görülmektedir.

Aquaman Film Yorumum

Film vizyona girdiği tarihten itibaren hemen izledim. Gerçekten de beklediğime değen bir film olduğunu izledikten sonra gördüm. Gerçekten efsane filmlerden bir tanesi olmuş Aquaman. Yeni bir DC kahramanı daha doğdu diyebiliriz. Bakalım yeni kahraman filmlerinde Aquaman'e rakip çıkabilecek mi göreceğiz. Başından sonuna kadar hiç sıkılmadan izlediğim bir filmdir. Aquaman Türkçe dublaj izle olarak değil de Türkçe altyazı olarak izlerseniz daha çok zevk alacağınızı düşünüyorum. Fakat ben filmin efektlerini daha rahat izlemek görmek istiyorum diyorsanız Aquaman Türkçe dublaj full HD izlemenizde fayda olacaktır.

İlgili Konular

4 yorum:

  1. Aquaman fragmanı bile çok harika olduğuna göre film mükemmel olacak gibi. Özellikle o kızıl kız yok mu harika :)

    YanıtlaSil
  2. 21 Aralıkta vizyona girecek demek. Az kalmış Aquaman artık vizyona girse de izlesek.

    YanıtlaSil
  3. Aquaman muhteşem bir film gerçekten, efektleri olsun oyunculuk olsun bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. En çokta Aquaman de, o kızıl saçlı kadın var ya ona bayıldım abi yok böyle bir güzellik.. ama film de güzel şimdi hakkını yememek lazım :D

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..