Venom 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak? Oyuncuları, Konusu, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Eylül 2019 Pazartesi

Venom 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak? Oyuncuları, Konusu, İncelemesi

Venom 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak? Oyuncuları, Konusu, İncelemesi - Kurgu Gücü
Venom 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak? Oyuncuları, Konusu, İncelemesi
Venom 2 çıkacak mı diye merak edenlere müjde! Venom 2 Andy Serkis yönetmenliğinde geliyor. Peki Venom 2 ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kim, konusu nedir? İşte Venom 2 filmi hakkında tüm detaylar..

Venom filmi vizyona girdikten sonra izleyenlerin serinin devam etmesini istemesi ve bu doğrultuda Venom 2 gelecek mi diye meraklı soruları düşünmeye başlamışlardı. 2018 senesinde vizyona giren Venom, gerçekten kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlamıştı. Bunun üzerine de Venom 2 Andy Serkis yönetmenliğinde devam serisi şeklinde geliyor. Bu sefer Spider Man 2 Venom şeklinde gelecek olması düşünülen Abd yapımı film, meraklı bekleyiş içine bizleri sürüklemeye başladı.

Birbirinde güzel filmlerde oynayan ve son bir kaç senedir de bazı filmlerin yönetmeliğini yapan Andy Serkis, Venom 2 içinde yönetmen koltuğunda oturacak olması filmin daha kaliteli bir düzeye sahip olacağının işareti gibi duruyor. Tabi bu doğrultuda da Venom 2 filmi ne zaman çıkacak sorusu da elbette merak ediliyor. Bu soru aslında tam olarak netlik kazanmamış olsa da beklentilerin 2 Ekim 2020 tarihinde olacağı yönündedir. Şuanda Venom 2 olarak adlandırılan filmin adının tam olarak ne olacağı belli değildir ve aksiyon, fantastik filmler türünde olacağı belli. Fakat en son belirtilen bilgiler doğrultusunda film, 25 Haziran 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.


Venom 2 Oyuncuları, Senaristi, Yapımcıları
Venom 2 Oyuncuları, Senaristi, Yapımcıları - Kurgu Gücü
Venom 2 Oyuncuları, Senaristi, Yapımcıları
Filmde oynayacak olan oyuncular arasında en çok konuşulan ve tanınan kişi muhtemelen Tom Hardy olacaktır. Beraberinde Woody Harrelson ve Michelle Williams filmde başrollerde yer alacak. Venom 2 filminin senaristi ilk filminde senaristleri arasında yer alan Kelly Marcel olacak. Orijinal olarak karakterleri yaratanlar ise David Michelinie ile Todd McFarlane olarak biliniyor. Venom 2 yapımcıları ise Avi Arad, Amy Pascal ve Matthew Tolmach olacak.

Venom 2 Konusu

Şuanda filmin konusunun ne olacağı tam olarak belli değil fakat ilk filmin sonunda verilen ipucu üzerine kurulu bir şey olacağı yönünde. Tom Hardy'nin içine giren Venom, sonunda içinde çıkıp gitmiş gibi gösterilmişti fakat film biterken hala içinde olduğunu göstermişlerdi. İşte bunun üzerinden bir konu oluşturulacağı bekleniyor. Konu hakkında net bir bilgi gelir gelmez güncelleme yapılıp eklenecektir..

Venom 2 Film Eleştirisi ve Yorumu

Açıkçası Venom 2 ilk filmdeki kalitede olursa muhtemelen tutar. Çünkü ilk filminde oldukça iyi reaksiyonlar aldığımı söyleyebilirim. Aslında filmden beklenti şuanda oldukça büyük. Nedeni ise Andy Serkis gibi önemli bir aktör ve yönetmenin filmin yönetmen koltuğunda oturuyor olması diyebiliriz. Peki sizlere Venom 2 filminden ne gibi beklenti içindesiniz? konumuzun altında yorumlarınızı bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir = Keanu Reeves'lı Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..