iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR Uçuk Fiyatlarıyla Tanıtıldı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Eylül 2018 Perşembe

iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR Uçuk Fiyatlarıyla Tanıtıldı

iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR Uçuk Fiyatlarıyla Tanıtıldı - Kurgu Gücü

Apple'dan beklenen haber geldi. Yaklaşık bir yıllık bir süre sonra yeni modellerini Apple sevenler için tüm dünyaya sundu. Apple, tam tamına 3 yeni iPhone serisini tanıttı. Bu modeller, iPhone Xs, iPhone Xs Max ve son olarakta iPhone Xr olarak kullanıcılar için tanıtıldı. Peki yeni çıkan iPhone modellerinin özellikleri ve fiyatları neler ? İşte Tüm detaylar...




Takip edenlerin bildiği üzere her etkinlikte de olduğu gibi Apple'ın patronu Tim Cook sahnedeki yerini aldı. iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr resmen tanıtıldı. iPhone Xs modellerinin daha kaliteli stereo efekti sunduğu söylenmektedir. Ayrıca daha büyük ekranlı modeller olduğunu da söylemek mümkündür.

A12, toplamda A11'den yüzde 15 daha hızlı olduğu söylenmektedir. A12 GPU, A11'den yüzde 50 daha hızlı olması da göze çarpan özelliklerinden bir tanesidir. Bunun yanı sıra sektörde ilk 7 nanometre yongası kullanılan telefonlarda, işlemci A12 Bionic olup tam tamına 6,9 milyar transistörü içinde barındırmaktadır. Bunlarla birlikte yeni model iPhone'ların depolama alanı ise tam tamına 512 GB olduğu açıklandı.



İlk olarak Huawei Mate 20 serisinde yer verilen Kirin 980 işlemcinin ardından kullanılan 7 nanometre fabrika süreciyle üretilen ikinci işlemci olarak göze çarpıyor.
iPhone Xs Max beklenildiği üzere 6,5 inç gibi mükemmel bir büyüklükte ekrana sahiptir. Bu durumda neredeyse iPhone 8 Plus boyutlarına sahip olup daha büyük bir ekranla üretilmiştir.
Çözünürlük: 2688x1241 piksel
Piksel Yoğunluğu: 458 ppi
Yenileme Hızı: 120 Hz
True Tone ve 3D Touch kullanılmaya devam ediliyor.
Maksimum Depolama Alanı: 512 GB
IP68 sertifikası ile toza ve suya karı dayanıklı bir telefondur.
Renk: Uzak Grisi, Gümüş ve Altın şeklinde üç renkte kullanıcılara sunulmuştur.
iPhone Xs ve iPhone Xs Plus Modeller 4 GB RAM den oluşacak..
Depolama Alanları: 64-256 ve 512 dahili hafıza olmak üzere 3 seçenekten oluşacak..
9 kat daha hızlı çalışan, Siri, AR ve Memoji kısayolları bulunuyor. Bunun yanı sıra ise çok daha düşük enerji harcıyor.

İlginizi Çekebilir = iPhone X İnanılmaz Özellikleri ve Fiyatıyla Müşterilerine Sunuldu

Grafik gücü bakımından çok yüksek olduğunu göstermek adına Apple'ın yaptığı etkinlikte Elder Scrolls adlı oyundan bir demo sahnesi gösterdi.

iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR Uçuk Fiyatlarıyla Tanıtıldı - Kurgu Gücü

iPhone Xs ve iPhone Xs Max Kamera Özellikleri

Telefonların arka kısmında 12 MP çift kameraya yer verilmiştir. Derinlik efekti sonradan değiştirilebilen bu kameralardan birisi 12 MP tele foto kamera olurken diğeri ise 12 MP geniş kamera olarak belirtiliyor. iPhone XS serileri de stereo ses kaydetme işlemi yapıyor olsa da zaten bunu daha önceden tüm Android cihazların da yaptığı için herhangi bir farklılığı yok bu konuda..

Pil Ömrü: iPhone XS, iPhone X'e göre 30 dakika üzerinde pil ömrüne sahip olduklarını söylemek mümkün. Apple'ın şimdiye kadar ürettiği telefonlar içinde iPhone XS Max en büyük iPhone pilini barındırıyor. Bununla beraber iPhone X'ten tam tamına 90 dakika daha uzun dayandığı belirtiliyor.



Çift SIM Kart Desteği Bulunuyor

iPhone Xs çift SIM kart desteğini sağlıyor. Telefonda bulunan yazılım tabanlı olan eSIM standartlarıyla çalıştığı belirtiliyor. Tabi bunu kullanabilmeniz için mobil sağlayıcınızın destek vermesi gerekmektedir. Şu durumda söyleniyor ki eSIM'in çif SIM olayını zorlaştıracak..

Yeni iPhone'ların hoparlörleri %35 tüketici sonrası dönüştürülmüş plastik kullanılarak üretiliyor. Bilinen geleneksel olarak kullanılan plastiğin daha az olduğu söylenmektedir. %100 yenilenebilen enerji ile çalışan Apple, anakartta kullanılmış olan teneke geri dönüştürülmüş olup bu durum sayesinde tam tamına 10 Bin Ton tenekeden tasarruf edildiği belirtilmiştir.

İlginizi Çekebilir = Huawei Mate 10 Lite Özellikleri ve 2018 Güncel Fiyatı


Peki iPhone Xs ve iPhone Xs Max Fiyatları Ne Kadar ?

Henüz iPhone Xs ve iPhone Xs Max Türkiye pazarına geliş tarihi ve fiyatı belli olmayan ürünlerin fiyatları ürünü alacakları oldukça çok kızdıracağa benziyor. iPhone Xs'nin fiyatı 999 dolardan satışa sunulacakken, iPhone Xs Max'ın ilk fiyatı ise 1099 Dolar olarak satışa sunulacak.

iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR Uçuk Fiyatlarıyla Tanıtıldı - Kurgu Gücü

Apple'ın son ürünü iPhone XR Özellikleri

iPhone Xs den sonra iPhone Xr'nin de duyurusunu yaptı.
Renk Seçenekleri: Siyah, Mavi, Beyaz, Sarı ve Coral
iPhone XR deki '' R '' harfi Remedial yani iyileştirici kelimesinin kısaltılmışıdır.
Ekran Boyutu: 6.1 inç
Ekran Çözünürlüğü: 1792x828
Daha küçük bir gövde de olan yeni tasarımıyla iPhone 8 Plus'tan daha büyük ekrana sahiptir.
iPhone X'te yer alan TrueDepth'in aynısı iPhone XR'de de mevcut. İlginç bir biçimde A12 Bionic yongası bulunuyor. Arka bölümünde ise 12 MP değerinde tek kamera bulunuyor. Diğer yeni modellerde de olduğu gibi resim çektikten hemen sonra derinliği değiştirme özelliği iPhone XR'da da bulunuyor. iPhone XR pil ömrü ise iPhone 8 Plus'a göre 90 dakika daha fazla uzun.



iPhone XR Fiyatı Ne Kadar ?

iPhone XR, üç farklı depolama alanına sahiptir. Bunlar 64 GB, 128 GB ve 256 GB olarak sunulmaktadır. iPhone XR Türkiye pazarına geliş tarihi ve fiyatı daha belli değilken, iPhone XR fiyatı ise şuanda 749 Dolardan başlamaktadır.

İlginizi Çekebilir = Nokia 9 Özellikleri ve Fiyatıyla Neredeyse Araba Fiyatına

1 yorum:

  1. iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR bu fiyatlara ne telefonlar alınır abi çok pahalı be

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..