Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Eylül 2018 Perşembe

Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti

Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti - Kurgu Gücü
Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti
Kişiye göre moda seçimlerini kolaylaştıran Avrupa arama motoru olan Glami artık Türkiye'de. Binlerce ünlü marka ve sanal mağazayı içinde bulunduran Glami beklenilen üzere Türkiye'de de kullanıma hazır hale getirildi. Eskiden Türkiye'de kullanılmayan moda arama motoru Glami, artık tüm modayı yakından takip edenler için oldukça kolaylıklar sunmak için Türk vatandaşların huzuruna sunuldu.


Glami arama motoru, binlerce marka ve sanal mağazanın verdiği teklifleri tek bir yerde toplayarak kullanıcıların daha basit daha kolay imkanlarda alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor. Peki Glami'yi farklı kılan ne ? diye merak ediyorsanız, ona da bir açıklık getirelim. Glami'yi diğer arama motorlarından farklı kılan özelliklerden bir tanesi de kullanıcılar tarafından incelenen ürünleri değerlendirip, akıllı teknolojisiyle incelenen ürünlere yakın ilgi çekici ürünleri öneride bulunarak kullanıcılara beğenebilecekleri ürünleri gösteriyor olmasıdır.



Peki Glami hangi ülke tarafından tasarlanmıştır ?

Çek Cumhuriyeti merkezli olan moda grubu Inspigroup'un ana markası olarak bilinmektedir.


Glami hangi ülkelerde kullanılıyor ?

Glami tam tamına 11 ülkede aktif bir şekilde kullanılıyor. Bu ülkeler; Rusya, İspanya, Yunanistan, Almanya, Fransa, İtalya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Slovakya ve en son olarakta Türkiye de kullanılmaya başlanmıştır.


Bildiğiniz üzere Türkiye de moda merakı oldukça fazla var. Genel olarakta E-Ticaret yani online alışveriş olarak tercih oldukça fazla Türkiye'de. Zaten 2016 senesinden bu zamana kadar her sene iki basamaklı rakamlara büyüyen bir Türkiye var. Bunun üzerine de bunu gören Glami'nin Türkiye'de aktif hale gelmiş olması gayet normal.

Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti - Kurgu Gücü
Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti
Glami, girdiği her alanda yani her pazarlarda, arama motorunda yer alan ünlü markaların sanal mağazalarından önümüzdeki bir yıl içerisinde 10 Milyon Euro kar sağlama hedefi olduğu biliniyor. Glami'nin şuanda internet sitesinde ne kadar ürün ve marka var diye merak ediyorsanız; Tam tamına 4700 den fazla marka yer alırken bununla birlikte 560.000'den daha fazla ürün bulunmaktadır.


Glami İçin Üyelik Gerekiyor mu ?

Glami bu konuda da kolaylıklar sağlamış. Kullanım ve giriş için her hangi bir üyelik talebinde bulunmayan moda arama motoru Glami, internet sitesindeki yaptığınız her aramaya saniyeler içinde birçok alternatif ürünü ve anlaşmalı tüm satış noktalarının ürünlerini sizler için sunuyor. Mağaza, indirim oranı, marka, benden, mağaza, renk, teslimat detayları ve fiyatlar gibi oldukça geniş bir filtrelemeye sahiptir. Aksesuar, erkek, kadın, giyim, çocuk ve ayakkabı gibi kategoriler yer almaktadır.


Glami Mobilde Kullanılabiliyor mu ?

Glami sadece bilgisayarınız üzerinden değil, hem Android hemde IOS cihazlarınızda kullanmanıza olanak sağlayarak moda alışverişinizi mobil cihazlarınız ile yapmanıza da kolaylık sağlıyor.

Son olarak şunu da ekleyelim; Glami Mağaza Ekle seçeneğiyle sizlerde mağazanızı ekleyebilirsiniz. Mağaza eklemek için Tıklayınız.

Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti - Kurgu Gücü
Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti


Glami'ye Gitmek İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..