Korku Filmleri: Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

30 Eylül 2018 Pazar

Korku Filmleri: Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 Film İncelemesi

Korku Filmleri: Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü

Korku filmleri severler için hem korkutup hem de şaşırtan filmlerden bir tanesidir. 2018 Filmleri arasında yer alan Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar, yönetmen koltuğunda Adam Robitek yer alıyor. Senaryosunu Leigh Whannell'in yazdığı ve yapımcılığını ise James Wan, Oren Peli ve Jason Blum birlikte paylaşıyor. Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 filmleri arasında izlenmeye değer filmlerden bir tanesidir. Film izle olağanüstü olayları konu alıyor.



Bunları konu alırken de hem korkutuyor hemde şaşırtıyor. Film izlenmeye değer mi diye soracak olursanız; çok kötü bir film olmadığını ve korku filmi izlemek istiyorum diyenlere önerebileceğimiz filmlerden bir tanesidir. Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar film incelemesi yapacak olursak sizlere ilk olarak filmden kısa bir kaç şey söz edelim.



Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar Filmi Konusu

Elise parapsikolojisr bir doktordur. Elise'in yanında bir de iki tane Specs ve Tucker adında iki asistanı bulunmaktadır. Bu ekip doğaüstü olayları araştırıyor. Elise bunu bir iş olarak yapıyor ve arayanlara yardımcı oluyor. Bir gün bir telefonun çalmasıyla Tucker telefonu açar ve Elise bunu bildirir. Elise ilk defa bir müşterisine hayır demiştir. Asistanları bu olayın pek üzerine gitmek istemese de gece yarısı doktor Elise asistanlarının kapısını çalar ve der ki bu müşteriyi kabul edeceğim ama bu defa sizin yanımda olmanızı istemiyorum. Çünkü bu müşteri bu defa sıradan bir müşteri değil der. Bu müşteri Elise'in küçükken yaşadığı yerden aramıştır ve Elise burada acı dolu zamanlar yaşamıştır. Doktor Elise, bu sefer olaya çocukluğundan ve geleceğinden de bir şeylerin bu durumun içinde olduğunu anlamıştır. Elise bu doğa üstü olayı çözmek için asistanlarına siz gelmeyin dese de asistanları onu şaşırtıp arkasından hemen geleceklerdir.

İlginizi Çekebilir = Doğruluk Mu Cesaret Mi - Truth Or Dare Film İncelemesi

Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar Filmi Oyuncuları

Filmin oyuncuları ise, doktor Elise Rainier rolünde Lin Shaye, asistan Specs rolünde Leigh Whannell, asistan Tucker rolünde Angus Sampson ve evin sahibi Ted Garza rolünde Kirk Acevedo yer almaktadır.


Biraz sizlere sıradan bir korku filmi gibi gelecek olsa da Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 korku filmleri arasında izlenebilecek filmlerdendir. Ruhlar ile alakalı filmleri sevmeyenlerin izlemesini tavsiye etmiyoruz. Çünkü bazı ruh sahneleri çok basit ve yapmacık olmuş gibi duruyor. Fakat vakit geçsin derseniz izlenmeye değer bir filmdir.

1 yorum:

  1. Salih Yılkan30.09.2018 16:26

    İzlemeye değer bir film olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..