Korku Gerilim Filmlerinin Muhteşem Serisi Testere: Jigsaw Efsanesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Eylül 2019 Perşembe

Korku Gerilim Filmlerinin Muhteşem Serisi Testere: Jigsaw Efsanesi

Korku Gerilim Filmlerinin Muhteşem Serisi Testere: Jigsaw Efsanesi - Kurgu Gücü
Korku Gerilim Filmlerinin Muhteşem Serisi Testere: Jigsaw Efsanesi
Belki de korku filmi dendiğinde ilk akla gelen film serilerinden bir tanesi de Testere serisi oluyor. Serinin en son filmi olan Testere: Jigsaw Efsanesi, diğer filmleri gibi soluk soluğa izlenecek bir film olduğunu izleyenlere göstermiş oldu. Vizyon tarihi 2 Kasım 2017 olan Testere: Jigsaw Efsanesi, Kanada ve Abd ülkelerinde çekilmiştir.


Yönetmenlik koltuğunda Michael Spierig ve Peter Spierig beraber yer alıyor. Filmi senaryosunda Josh Stolberg ve Pete Goldfinger ortaklaşa hazırlık yapmışlardır. SAW serisinin sekizinci filmi olan Testere: Jigsaw Efsanesi'nin başrolünde bu rol ile bilinen Tobin Bell rol alıyor.

İlginizi Çekebilir = Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi

Jigsaw olarak bilinen John Kramer, yıllar öncesinde ölmüştü. Peki bu cinayetleri kim işliyordu ? Kafada çelişkili sorular bırakan film, sonundan gerçekten mi dedirten bir sona yer veriyor. Soluk soluğa izlenecek olan Testere'nin sekizinci filminde gerilimin doruklarına çıkacaksınız. Özellikle bir sahne var, sonlara doğru kızın yaşadığı olay gerçekten üzücü olsa da kendi çocuğunu öldüren bir kadın için olması gereken bir olaydı. Daha fazla spoiler vermeden film izlenir mi diye soranlar için, bana göre muhteşem bir filmdi fakat korku, şiddet ve kan sevenlerin pek tercih etmemesinde fayda olacaktır. Belki de film içinde en çok merak edilenlerden bir tanesi de Testere ölmedi mi yani John Kramer ölmedi mi sorusu oluyor. Filmi izleyerek bunu görebilirsiniz heyecanı kaçmaması adına bilgi vermiyorum.



Testere: Jigsaw Efsanesi için son zamanların en iyi korku filmlerinden bir tanesi diyebiliriz alsında. Gerçekten film korku ve gerilimi hat safhada tutmuş diyebiliriz. Diğer filmlerde olduğu gibi yine kötülük yapmış olanlara suçlarını itiraf etmeleri sonucunda kurtulma şansı veren Testere, bu şansı iyi değerlendiremeyenlerin ölüme boyun eğmek zorunda kalmalarını konu alıyor.

İlginizi Çekebilir = Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi

Testere: Jigsaw Efsanesi Filmi Konusu: Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler işlenmesi üzerine tüm herkes yoksa Testere geri mi döndü diye aralarında konuşmaya başlar. Bunun üzerine konu hakkında araştırma yapması için bir dedektif atanır. Fakat bu dedektif Testere'nin geri döndüğüne inanmamaktadır. Polis şefi Testere'nin dönmediğini kanıtlamak adına tüm basının önünde cinayetleri Testere değil de taklitçi bir seri katil tarafından işlenmiş olduğunu mezarını açarak yapmak ister. Bunun üzerine Testere'nin mezarı açılır ve ne görsünler, Testere mezarında yok. Bunun yanı sıra da Testere cinayetlerinde kurban olanlar morg içerisinde gözlem altında tutulmaktadır. Bu iş için gönül vermiş olan doktorlar ile cesetler didik didik incelenmektedir. İşte bunun sonucunda varılmış olan noktaysa dedektifi kimsenin tahmin edemeyeceği bir duruma götürecektir.


Film içerisinde kan ve şiddet içeriğinin fazla olduğunu belirtelim. Filmi İzleyecek kişilerin ona göre izlemelerinde fayda vardır. Psikolojinizi bozabilecek durumlar mevcuttur.

İlginizi Çekebilir = Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Jonhson Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..