Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma Yöntemleri: Garantili 2 Çözüm!! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Eylül 2019 Perşembe

Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma Yöntemleri: Garantili 2 Çözüm!!

Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma Yöntemleri: Garantili 2 Çözüm!! - Kurgu Gücü
Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma Yöntemleri: Garantili 2 Çözüm!!
Instagram her ne kadar en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından bir tanesi olsa da bazı özellikler açısından geride kalmış diyebiliriz. Bunlardan bir tanesi de elbette bilgisayardan Instagram mesaj atma özelliği desek doğru olacaktır. Tabi merak etmeyin çözüm bizde. İşte Bilgisayardan instagramdan nasıl mesaj atılır sorusunun cevabı...

Bildiğiniz üzere Instagram'da bilgisayardan mesaj atma özelliği yer almıyor. Hatta bunun beraberinde fotoğraf paylaşımı da yapılmıyor. Bu nedenle Instagram kullanıcıları bilgisayardan Instagram sohbet etme hakkında bilgi arıyor.

Hepimiz daha önce internet üzerinden daha doğrusu bilgisayar üzerinden Instagram'a giriş yapmışsınızdır. Fotoğraflara bakabiliyor hatta beğenebiliyorsunuz fakat fotoğraf paylaşma şansınız olmuyor. Bunun dışında başkalarının gönderilerini beğenenleri falan göremiyorsunuz. En önemlisi de bilgisayardan Instagram dm atamıyorsunuz. İşte biz sizlere bazı yöntemlerle artık bilgisayardan da girseniz mesaj atmanızı sağlayabileceğiz. Nasıl mı? Okumaya devam edin...

Bakınız = Instagram "Takip" Sekmesini Kaldırıyor

Bilgisayardan instagram dm atma konusunda birçok yöntem var. Tabi bir sürü kullanıcı bu yolları pek bilmediği için bilgisayardan instagram mesaj yollamanın olmadığını düşünüyorlar. Bu nedenle de intsagram malesef ki bazı kullanıcılar için sadece telefonda kalabiliyor. Öyle çok yol olması demek Instagramın tam anlamıyla bilgisayardan kullanıldığı anlamına gelmese de biz bilgisayardan instagram dm atma hakkında yolları sizler için inceleyeceğiz.


Windows 10 İle Bilgisayardan Instagram DM Atma

Windows 10 ile Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma - Kurgu Gücü
Windows 10 ile Bilgisayardan Instagram DM Atma
Bildiğiniz üzere birçoğumuz bilgisayarlarımızda Windows 10  işletim sistemini kullanıyoruz. İşte bu sayede bilgisayardan instagram mesaj atma şansınız bulunuyor. Nasıl mı?


  • İlk olarak Windows mağazasına giriş yapın.
  • Arama bölümünden "Instagram" yazıp, uygulamayı bulun. Instagramın resmi uygulaması olacak bu.
  • Hemen sonrasında uygulamayı "Al" butonuna basarak ücretsiz bir şekilde indirin.
  • Ardından Instagram kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın.
  • Artık bilgisayardan instagram dm atma işlemi yapabilirsiniz. Not olarak şunu eklemeliyiz ki bu yöntemle mesaj atabiliyorsunuz fakat yine de fotoğraf yükleme şansınız bulunmuyor.


İlginizi Çekebilir = Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?

Tarayıcılar Sayesinde Instagram Mesaj Atma

Tarayıcılar ile Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma - Kurgu Gücü
Tarayıcılar ile Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma
Muhtemelen bir çoğunuzun bilmediği bu yöntem sayesinde artık bilgisayarınızdan instagram mesajı atabileceksiniz. Nasıl mı?

  • İlk olarak "Fastfiles.online" adlı siteye gidin.
  • Ardından site bulunan "InstaDMS_enabler.zip" adlı dosyayı indirin.
  • Zip şeklinde inecek olan dosyayı bilgisayarınıza çıkartın ve kurun.
  • Bu program hem Windows hem de Macintosh desteği bulunan bilgisayarlarda tüm tarayıcılara bir uzantı aktif edecek. Bu sayede de Instagram platformuna mesaj seçeneği eklenecektir. İşte o uzantıyı aktif ettikten sonra işlem tamam.
  • Aktif ettikten sonra istediğiniz herhangi bir tarayıcı üzerinden instagrama giriş yapın.
  • Artık bilgisayardan intagram mesaj atma özelliği aktif olacak.

İlgili Konu = Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır

Bilgisayardan mesaj atma belki de herkesin en çok merak ettiği konuydu. Bizler de merakınızı giderip sizlere bilgisayardan Instagram mesaj nasıl atılır sorusunun cevabını verdik. Umarım konumuz işinize yaramıştır. Aklınıza takılan soruları ve görüşlerinizi konumuz altından bizlere yorum olarak iletebilirsiniz. Teknoloji ilerliyor ve Instagram da buna ayak uydurmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..