Url Kısaltma Siteleri: En İyi 5 Ücretsiz Url Kısaltma Servisi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Eylül 2019 Çarşamba

Url Kısaltma Siteleri: En İyi 5 Ücretsiz Url Kısaltma Servisi

Url Kısaltma Siteleri: En İyi 5 Ücretsiz Url Kısaltma Servisi - Kurgu Gücü
Url Kısaltma Siteleri: En İyi 5 Ücretsiz Url Kısaltma Servisi
Uzun linklerden sıkıldınız ya da işiniz gereği url kısatma yapmanız gerekiyor fakat hangi sitelerde yapacağınızı bilmiyorsunuz. Konumuzda sizlere Url kısaltma siteleri 2019 hangileri? En iyi url kısaltma sitesi hangisi? Ücretsiz url kısaltma siteleri hangileri? Url kısaltma servisi içinde en kalitelisi? İşte Url Kısaltıcı siteler hakkında tüm detaylar..



Bir çok kişi internet üzerinde url kısaltma reklamsız siteler arıyor fakat tahmin edeceğiniz gibi reklamsız bir site bulmak oldukça zor. Çünkü insanların gelir kapısı reklamlar olduğunu söylesek yalan olmayacaktır. Bu nedenle reklamsız kolay kolay hiçbir site bulamayız. Hadi gelin şimdi sizlere url kısaltma siteleri hakkında bilgiler sunalım. Son olarak şunu da söylemek isterim ki diğer bir çok sayfada paylaşılan url kısaltma siteleri ya kapanmış ya da ücretli bir hal almıştır. Bizim paylaştığımız siteler hem ücretsizdir hem de kullanım açısından oldukça basittir.



Url Kısaltma Siteleri: En İyi 5 Ücretsiz Url Kısaltma Servisi


Scr.im
Url kısaltma servisi hizmeti veren Scr.im, sosyal platformlarda, forum sitelerinde ve bunun beraberinde ilan sitelerinden e-posta adreslerini saklamak isteyen kullanıcılar için kısa bağlantılar oluşturan bir sitedir. İşte Scr.im üzerinden oluşturulan yeni URL sayesinde kullanıcılar e-posta adreslerini gizleyip diğer kullanıcılardan e-posta alabiliyorlar. Ayrıca Scr.im için en iyi özelliklerden bir tanesi de spam'den koruyor olmasıdır. E-posta adresinizi spam gibi kötü durumlardan koruyan bir url kısaltma sitesi diyebiliriz.


TinyURL.com
En popüler url kısaltma servisi arasında yer alan TinyURL, tarayıcınıza eklenti ekleme seçeneği sunarak daha rahat ulaşmanıza olanak sağlıyor. Kısaltacağınız URL için size ön izleme imkanı da sunan site, ücretsiz url kısaltma servislerinden bir tanesidir.


Kisa.link
Adınında verdiği özgüvenle url kısaltma siteleri arasında yerini alan Kisa.link, hala aktif olarak hizmet vermektedir. Ayrıca sitede özel kısa url oluşturup, son kullanma tarihi de belirme gibi bir şansınız mevcut.



Bit.ly
Oldukça eski bir url kısaltma servisi olan Bit.ly, ayrıca en popüler url kısaltıcı sitelerden bir tanesidir. Eskiden kısaltılan urllerinin ne kadar görüntülenme ya da tıklama aldığını sitenin ana ekranında görebiliyordunuz fakat artık site yenilendi ve artık üyelik oluşturarak detaylı analizlere ulaşma imkanınız var.


Goo.gl
Geldi en popüler ve en çok kullanılan url kısaltma sitesi olan google'ın resmi url kısaltma sitesi olan Goo.gl sitesine. Bildiğiniz üzere dünyanın en çok kullanılan arama motoru google'dır. Bu nedenle de url kısaltma servisi olan Goo.gl da google'ın resmi url kısaltıcı sitesi olduğu için en çok kullanılan kısaltma sitesi olması gayet normal diyebiliriz. Kısaltmış olduğunuz adres linklerinizin trafik takibini rahatlıkla yapabilirsiniz. Sunmuş olduğu kontrol paneli ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde çok rahat işlem yapabilirsiniz.

İlgili Konu = En Çok Ziyaret Edilen ve Tıklanan Web Siteleri: Türkiye Top 50

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..