The Walking Dead'in Başrolü Rick Grimes 9. Sezondan Sonra Yok - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Eylül 2018 Cumartesi

The Walking Dead'in Başrolü Rick Grimes 9. Sezondan Sonra Yok

The Walking Dead'in Başrolü Rick Grimes 9. Sezondan Sonra Yok - Kurgu Gücü
The Walking Dead'in Başrolü Rick Grimes 9. Sezondan Sonra Yok
The Walking Dead adlı dizinin ünlü yıldız başrol oyuncusu Rick Grimes 9. sezonda son kez yer alacak. Tam tamına 8 sezondur süren ve ABD de oldukça çok izlenen AMC yayınladığı dizi The Walking Dead 9. sezon hazırlıklarına başlarken, dizinin başrol oyuncusu Andrew Lincoln, yani filmdeki adıyla Rick Grimes yeni sezon sonrasında diziden ayrılacak.


AMC kanalı dizinin 8. sezonunda istenilen sonucu alamamasının ardından ünlü oyuncu Andrew Lincoln diziden ayrılma kararı almıştı. Bunun üzerine AMC, 8. sezonun son bölümlerinde '' Rick Grimes'ın son bölümleri '' etiketiyle prim yapmaya devam etti. Yani AMC Rick Grimes'ın diziden ayrılma kararını resmen pazarlama kaynağı olarak kullanmış gibi görünüyor.



Andrew Lincoln yani dizide canlandırdığı karakter Rick Grimes, ayrılık kararı aldı ve 9. sezon bitiminin ardından diziden ayrılacaktır. Bunun yanı sıra Maggie Greene karakterine can veren Lauren Cohan'da 9. sezonun 6. bölümünden sonra diziden çıkacağı açık uçlu olarak biliniyor. Anlaşılan dizide büyük kayıplar olacağı ve yeniliklere açık bölümlerin çekileceği söz konusu oluyor. Andrew Lincoln'ün diziden ayrılma sebebi ise sinema filmlerine ağırlık vermek istemesinden dolayı olduğu söylenmektedir.

İlginizi Çekebilir = The Walking Dead Bölümlerini Nasıl İzleyebilirim | Sezonlar Hakkında Özet

Dizinin başından beri liderliği ile tüm yaşayan insanların hayatlarını korumaya çalışan Rick Grimes'ın The Walking Dead 9. Sezondan sonrasında yer almayacağı söylense de ilerleyen zamanlarda daha da farklı sonuçlar çıkabilir. Çoğu kişi Rick Grimes'ın diziden ayrılması istemediği için belki de Andrew Lincoln diziye devam edebilir. Tabi bu kendi yorumumuzdur ki şuanda 9. sezon sonrasında ayrılacak bilinmektedir.

Comic Con'a göre The Walking Dead 9. Sezon 1. Bölüm tam tamına 86 dakikadan olacağı belirtildi. Peki The Walking Dead 9. Sezon ne zaman başlayacak ? The Walking Dead 9. Sezon, Ekim 2018 tarihinde ekranlara çıkacak.

Son olarakta dizinin Robert Kirkman'ın ünlü çizgi romanından uyarlandığını söylemekte fayda olduğunu düşündük.

Bakınız = En İyi, En Güncel Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..