Türk Komedi Filmleri: Göktaşı 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Eylül 2019 Salı

Türk Komedi Filmleri: Göktaşı 2018 Film İncelemesi

Türk Komedi Fimleri: Göktaşı 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü

Türk Komedi Filmleri türünde yer alan başrollerinde Şafak Sezer'in yer aldığı Göktaşı 2018 filmi 28 Eylül'de vizyona girecektir. Yönetmenliğini Caner Erzincan'ın yaptığı Göktaşı, komedyenlerin en iyilerinden biri olan Şafak Sezer başrolünde çekilmiştir. 2018 filmleri içinde oldukça ilgi göreceğe benzeyen film, komedi filmleri severlerin heyecanlı bekleyişi içinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin senaryosunda Caner Erzincan, Bekir Kerem Kurt ve Bahadır Sağlam birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Furkan Yeşilyurt üstlenmiştir.



Göktaşı Film İncelemesi yapacak olursak, Türk Sinemasının değerli oyuncularını da kadrosunda bulunduran Göktaşı, heyecanla bekleniyor. Film izlenir mi diye soranlar için, izlenmeye değer filmlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Açıkçası filmin vizyona girmesini bende sabırsızlıkla bekliyorum. Fragmanları oldukça iyi olduğunu gösteriyor.



Göktaşı Film Konusu

Filmde Trakyalılar yağmur yağmadığı için yağmur duasına çıkmaya giderler fakat gittikleri yerde farklı şeyle karşılaşacaklardır. Trakya'nın Günebakan köyünde kuraklığın oldukça büyük bir sorun olduğu bilinmektedir. Köylü kuraklıktan kurtulmak adına çareler düşünürlerken akıllarına yağmur duasına çıkmak gelir. Dua edildikten hemen sonra köylülerin gözleri göğe çevrilmektedir. Herkes yağmur yağmasını beklerken onların karşısına beklemedikleri bir şey çıkar. Gökten yağmur yağması beklenirken onun yerine Göktaşı parçaları düşer ve bunun üzerine bir çok ülkenin ajanları inceleme yapmak için köye gelir. İşte olaylar buradan sonra gelişir. İncelemek için aldıkları Göktaşları için ajanlar köylülere büyük miktarlarda para öderler.

İlginizi Çekebilir = 2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı

Göktaşı Oyuncu Kadrosu

Şafak Sezer, Bülent Çolak, Ayhan Taş, Tuna Orhan, Mehmet Esen, Sinan Çalışkanoğlu, Ceyhun Fersoy ve Yılmaz Gruda filmin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Yağmur duası niyetiyle dua edilen ve yağmur yağması beklenirken gökten Göktaşı parçalarının düşmesinin ardından farklı ülkelerden gelen ajanların köylülere para ödeyerek Göktaşlarını satın alıp incelemesiyle başlar.. Göktaşı 2018 senesinin 28 Eylül ayında Vizyona girecektir.


İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..