Kıyamet Film Konusu, Oyuncuları, İnceleme - Savaş Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Eylül 2019 Çarşamba

Kıyamet Film Konusu, Oyuncuları, İnceleme - Savaş Filmi

Kıyamet Film Konusu, Oyuncuları, İnceleme - Savaş Filmi - Kurgu Gücü
Kıyamet Film Konusu, Oyuncuları, İnceleme - Savaş Filmi
Kıyamet filmi 1979 senesinde vizyona giren savaş ve dram türlerinde bir filmdir. Peki Kıyamet film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte Kıyamet hakkında tüm detayları film incelemesi adı altında sizlere sunacağız..

8 Ağustos 1979 tarihinde vizyona giren ve tam tamına 3 saat 2 dakika süren Kıyamet, Abd yapımı bir savaş filmidir. Yönetmen koltuğunda Francis Ford Coppola otururken başrollerinde ise Martin Sheen, Frederic Forrest, Robert Duvall gibi isimler yer alıyor.

Kıyamet filmi oldukça eski bir film olsa da zamanın oldukça kaliteli filmlerinden bir tanesidir. Hatta günümüzde de o zaman ki şartlarda bu kadar kaliteli bir filmin nasıl çekildiği hala tartışılmaktadır. Filmin senaryosunu yönetmen koltuğunda oturan Francis Ford Coppola, Michael Herr ve John Milius kaleme alırken yapımcılığını ise yine yönetmen ve senaryosunda katkısı olan Francis Ford Coppola üstlenmiştir.

İlginizi Çekebilir = Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Kıyamet Filmi Oyuncuları
Captain Benjamin L. Willard rolünü Martin Sheen, Jay 'Chef' Hicks rolünü Frederic Forrest, Lieutenant Colonel Bill Kilgore rolünü Robert Duvall, Captain Phillips rolünü Albert Hall, Photojournalist rolünü Dennis Hopper, Colonel Lucas rolünü Harrison Ford, Walter E Kurtz rolünü Marlon Brando ve Lance rolünü Sam Bottoms canlandırmıştır.


Kıyamet Filmi Konusu
Bir adam var ve bu adam yerel bir kabilenin tanrısını öldürmekle görevlendiriliyor. İşte filmin konusu bunun üzerine ilerliyor. Willard ve ekibine bir görev verilmiştir. Bu görev Vietnam'da Amerikan ordusuna isyan eden ve vahşi bir biçimde bir orman kabilesini yönetmekte olan Albay Walter Kurtz'ü öldürmektedir. Willard, Kurtz'ü takip ediyordur fakat gitgide ona benzemektedir...

Kıyamet Filmi İncelemesi, Eleştiri ve Yorumu
Karanlığın Kalbinde kitabından uyarlanan film sinema tarihinin en ünlü filmlerinden bir tanesi olarak bilinmektedir. Filmin yönetmeni Karanlığın Kalbinde kitabındaki hikayeyi Vietnam Savaşı'na uyarlayarak çekti. Filmi henüz izlemedim ama bu kadar kaliteli olduğu söylenen bir filmi mutlaka izlemek gerek. En kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.

Kıyamet Filmi Hakkında Takipçi ve Ziyaretçilere Sorular
1- İzlemeyi Düşünüyor musunuz?
2- İzleyecek olanlara tavsiyeleriniz neler?
3- Mutlaka izlenmeli mi yoksa izlenmese de olur mu?
4- Bir film için 3 saat normal mi?

İlginizi Çekebilir
1- TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk
2- IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta
3- İntikam Meleği (Peppermint) İncelemesi: 2018 Gerilim Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..