Zayıflamak İsteyenlere Haftada 1 Kilo Verdiren Program - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Eylül 2019 Pazar

Zayıflamak İsteyenlere Haftada 1 Kilo Verdiren Program

Zayıflamak İsteyenlere Haftada 1 Kilo Verdiren Program - Kurgu Gücü
Zayıflamak İsteyenlere Haftada 1 Kilo Verdiren Program
Kadınların kilo takıntısını hepimiz biliyoruz. Bir kadına sen kilo mu aldın demek resmen savaş başlattığınızın kanıtıdır. Kadınların çoğu kiloyu sevmez ve bunun içinde çeşitli diyet programlarına uymaya çalışırlar. Kış aylarının yaklaşmasının ardından alınan aşırı kilolar ciddi bir sorun gibi görünmektedir. Çoğunuz zayıflamak adına sizlere sununla günde 10 kilo verdiren şok diyet gibi şeylere kanıp sağlıksız diyetler yapıyor ve zayıflayacağınızı düşünüyorsunuz fakat bu size zayıflamaktan çok zarar verecektir.


Bilindiği gibi daha önceki zamanlarda da yanlış diyet yapıp hayatından olan insanların bile olduğu bu dönemlerde sağlıksız diyetlerle kendi hayatınızla oynamayın. Yaz ayı bitti bu kış kesin kilo verip yazın denize gittiğimde güzel bir vücuda sahip olmam gerekiyor diyip ne olduğu belli olmayan diyetler aracılığıyla zayıflamaya çalışma düşüncesinin yanlış olduğunu sizlere belirtmek isterim. Gelin sizlere hafta 1 kilo vermek için ne yapmanız gerekiyor konusunda yardımcı olalım..



Zayıflamak İsteyenlere Haftada 1 Kilo Verdirten Program

Öğünlerinizi Boş Geçmeyin
Zayıflamak İsteyenler Öğünlerinizi Boş Geçmeyin - Kurgu Gücü
Belki de en çok yapılan hatalardan biri de öğünleri boş geçmek oluyor. Bir öğün atlayarak daha hızlı zayıflayacağını zannedenler, daha çok yanlış yapıyorlar. Öğünlerinizi kesinlikle boş geçmeyin. Çünkü bir öğünü boş geçtiğiniz zaman iştahınızı kontrol etme ihtimaliniz düşecektir. Öğünlerinizi boş geçmek yerine yemeklerinizi vakitli ve düzenli bir şekilde yapmanız daha doğru olacaktır. Bir öğünü boş geçmeniz demek vücudunuza yemek girmeyeceği için metabolizmanın yavaşlamasına neden olacaktır. Bunun sonucunda ise metabolizma yavaş çalışmaya başladığı zaman vücudun içinde yer alan yağların erimesi zorlaşır. Sonuç olarak bu yağlar da erimez ise kaslarda erime olma olasılığı artar ve bu durum oldukça ciddi sağlık problemlerine neden olabilir.


Tok Tutan Yiyecekler Tercihiniz Olsun
Zayıflamak İsteyenler Tok Tutan Yiyecekler Tercih Edin - Kurgu Gücü
Genel olarak tok tutan yiyecekler tüketmeniz sizin yararınıza olacaktır. Yani bu tok tutan yiyeceklere örnek verecek olursak; balık, et, yoğurt ve tavuk gibi protein açısından yüksek yiyecekleri tüketmenizde fayda olacaktır. Bu gibi yiyecekleri tükettiğinizde vücut fazladan kalori yakmakta olup sizleri uzun süreli tok tutmaktadır. Bunun dışında ara öğünlerinizde süt ve yoğurt yiyebilir ya da yoğurdun yanına süt ve meyve yiyerek sizi tok tutmasını sağlayabilirsiniz.





Öğünlerinizde Pişmemiş Sebzeler Bulundurun
Zayıflamak İsteyenler Öğünlerinizde Pişmemiş Sebzeler Bulundurun - Kurgu Gücü
Marul, domates, roka ve salatalık benzerindeki sebzelerin su oranları oldukça yüksektir. Bundan dolayı kalori bakımından da yok denebilecek kadardır. Posa içeriklerinin de oldukça fazla olmasından sebeple hem kabızlığa çok iyi gelir hem de uzun süreli tokluk sağlar. Bunun beraberinde kilo vermek isteyen herkes için oldukça iyi seçeneklerdir. Kabız olmamanız konusunda yardımcı oldukları içinde kilo verme konusunda etkilidirler.


Karbonhidratlara Yer Verin
Zayıflamak İsteyenler Karbonhidratlara Yer Verin - Kurgu Gücü
Vücudumuzun enerji kaynağı olan karbonhidratlara yer verin. Özellikle meyvelerde, kuru baklagillerde ve tahıllarda bulunurlar. Genel olarak kilo aldırdığı için karbonhidrat içeren yiyeceklerin tüketimi diyet yapanlar için çok azdır. Tabi şöyle bir husus var ki, karbonhidratların kısılması vücudun su ve kas kaybına neden olacaktır. Bu sebeple yağdan kilo vermek için kan şekerinizin hızını yavaş bir şekilde yükselten bulgur, çorba çeşitleri ve tam buğday ekmeğine önem vermenizde fayda olacaktır.





Su Tüketimine Dikkat Edin
Zayıflamak İsteyenler Su Tüketimine Dikkat Edin - Kurgu Gücü
Bildiğiniz üzere vücudumuzun %60'lık kısmı sudan oluşuyor. Vücutta yer alan bütün sistemler suya bağlı olarak çalışmaktadır. Uzmanlarında dediği gibi günde en az 2,5 litre su tüketilmesi gerekmektedir. Tüketilmediği zaman bir çok sağlık problemi yaşanabilmektedir. Yağ yakma konusunda etkisi olmasa da su tüketmek kilo vermek adına süreci hızlandırmada yardımcı olmaktadır. Neden diyecek olursanız; su bağırsaklarınızın sağlıklı çalışmasına yardımcı olur ve bu da kabızlığı engeller. Bunun dışında midedeki alanı da oldukça kaplamaktadır ve bu sebeple kilo vermek konusundaki süreci hızlandırmada yardımcı olacaktır.

Zayıflamak İsteyenlere Haftada 1 Kilo Verdirten Program sayesinde diğer diyet programlarına ayak uydurmak için mutlaka bunlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..