Elektrik Savaşları Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Eylül 2019 Pazartesi

Elektrik Savaşları Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Elektrik Savaşları Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Elektrik Savaşları Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Tarihi, dram ve biyografik türde çekilen ve orijinal adı The Current War olan Elektrik Savaşları konusu nedir, ne zaman vizyona girmiştir, oyuncuları kimdir, yönetmeni kimdir? İşte sizlere Elektrik Savaşları film incelemesini en ince detayına kadar yapıyoruz.


13 Eylül 2019 tarihinde vizyona giren Elektrik Savaşları filminin yönetmen koltuğunda Alfonso Gomez-Rejon yer alıyor. 1 saat 45 dakika süren Abd yapımı filmin başrollerinde Benedict Cumberbatch, Michael Shannon, Nicholas Hoult gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Michael Mitnick kaleme alırken yapımcılığını ise Timur Bekmambetov ile Basil Iwanyk üstlenmiştir.


Elektrik Savaşları Filmi Oyuncuları

Thomas Edison rolünü Benedict Cumberbatch, George Westinghouse rolünü Michael Shannon, Nikola Tesla rolünü Nicholas Hoult, Marguerite Erskine rolünü Katherine Waterston, Mary Edison rolünü Tuppence Middleton, Samuel Insull rolünü Tom Holland, J.P. Morgan rolünü Matthew Macfadyen ve Bourke Cockran rolünü ise Damien Molony canlandırmıştır.



Elektrik Savaşları Filmi Konusu

Film kısaca elektriğin icadı hakkında çekilmiş desek doğru bir tabir olacaktır. The Current War filminde tarihte elektrik için alternatif akıma adeta öncülük etmiş olan kişi George Westinghouse, Nikola Tesla'nın desteğini alıyor. Nedeni ise George Westinghouse, Edison'un elektriğin icadı konusunda oldukça büyük ölümcül hatalar yaptığını düşünüyor olmasıdır. Bunun üzerine George Westinghouse ile Tesla alternatif akım konusunda büyük bir bahse girişirler. İşte kazanan kişi tarihin resmen akışını değiştirecektir.

Elektrik Savaşları Filmi İncelemesi, Yorumu ve Eleştirisi

Açıkçası film konusu itibarıyla beni oldukça etkiledi diyebiliriz. Çünkü ben bir şeyin icat edilmesinin gerçekten harika bir dünya oluşturduğunu düşünüyorum ve bu nedenle de bu tür tarihi olayları içeren filmleri izlemek konusunda ayrı bir heyecan yaşarım. IMDb puanı 6.3 olarak belirlenen filmin beyazperde puanı 3.1, sinemalar puanı ise 6.4 olarak belirlenmiştir. Açıkçası benim gibi eski tarihi filmleri sevenlerin izlemesini tavsiye edeceğim filmlerden bir tanesidir.


Elektrik Savaşları Ziyaretçi ve Takipçi Soruları

1- Filmi izlemeyi düşünüyor musunuz?
2- Filmi izlediğinizde beklentilerinizi karşıladı mı?
3- Filmi izleyecek olanlara Mutlaka izle ya da kesinlikle izleme gibi net bir cevap verebilir misiniz?
4- Film akışı hızlı mı yoksa yavaş mı ilerliyor ve bu da sıkıyor mu yoksa sıkmıyor mu?

İlginizi Çekebilir
1- Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- Yabancı Filmler İzlemek İsteyenlerin Keşke Bitmeseydi Diyeceği Filmler
3- Mükemmellik - The Perfection Konusu: 2019 Netflix Gerilim Korku Filmi
4- Hellboy 3 Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Filmleri
5- Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri

1 yorum:

  1. Elektrik Savaşları filmi konu olarak benimde ilgimi çekti sinemada değil de internete düştüğünde izlemeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..