2019 Ford Shelby GT500 Görüntüleri Instagram'da Bir Genç Paylaştı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Ekim 2019 Pazar

2019 Ford Shelby GT500 Görüntüleri Instagram'da Bir Genç Paylaştı

2019 Ford Shelby GT500 Görüntüleri Instagram'da Bir Genç Paylaştı - Kurgu Gücü

2019 Ford Shelby GT500 belki de yeni senin en çok beklenen otomobillerden bir tanesi durumundaydı. Gizemini bugüne kadar koruyan Shelby, en sonunda sosyal medya üzerinde paylaşılan görüntüler sonucunda gizem ortadan kalktı.


Resmi tanıtımı Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarında olacak 2019 Ford Shelby GT500'ün, resmi tanıtım öncesinde 20 yaşındaki bir genç tarafından Instagram platformu üzerinden ilk görselleri paylaşıldı.



2019 Ford Shelby GT500 Görüntüleri Instagram'da Bir Genç Paylaştı - Kurgu Gücü

Peki 20 yaşında olan bir çocuğun bu denli önemli görüntülere nasıl ulaştığını merak ediyor olabilirsiniz. Gelin durumu anlatalım. Instagram üzerinde @sinister_lifestyle kullanıcı adına sahip Kyle adındaki genç yeni Ford Shelby otomobilinin görsellerdeki araç olduğu konusunda iddialar savurdu. Peki bu doğru ve yasal bir durumsa nasıl eklendiği merak ediliyor. Söylenilene göre otomobilin toplantılar içinde bir iş adamı tarafından çekildiğini ve Kyle'a gönderildiği düşünülüyor. Tabi Kyle da paylaşımın yasak olduğunu bilmediği için resmi sosyal medyada paylaşıyor. Bu sayede binlerce kişi tarafından da takip edilmeye başlanıyor. Bu çocuk gerçekten şansı bir kişi olsa gerek..


Kyle'ın Instagram da paylaştığı görselin altında '' İşte karşınızda 2019 Ford Shelby GT500! Eğer bir Ford satıcısıysanız ve yeni Shelby'yi satacaksanız, hemen bana ulaşın. Kaporayı yatırayım. '' tarzında bir yaz bulunmaktadır. Not olarak da gelen yorumlar için fotoğrafların kendine ait olmadığını ve ona Instagram üzerinden mesaj olarak ulaşıldığını da belirtti.
.
Aslında bu çok iyi olmuş. Çünkü daha tanıtılmasını baya varken erkenden görmüş olduk. Bazen beklemek gerçekten insanları sıkabiliyor. Hele ki araba meraklıları için bu neredeyse iki kat bekleyiş heyecanı demek oluyor.

Bu 20 yaşındaki genç Kyle sayesinde bilmeden de olsa 2019 Ford Shelby GT500'ün ilk görüntülerini görmüş olduk. Araç gerçekten kaliteliye benziyor. Kimileri efsane geri döndü bile diyor. Oldukça fazla meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Bende bir otomobil sever olarak tanıtım sürecini sabırsızlıkla bekliyordum bu gerçekten iyi oldu.

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..