2019'da Huawei Markasından Katlanabilir Telefon Üretileceği Açıklandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Ekim 2019 Salı

2019'da Huawei Markasından Katlanabilir Telefon Üretileceği Açıklandı

2019'da Huawei Markasından Katlanabilir Telefon Üretileceği Açıklandı - Kurgu Gücü

Son zamanların oldukça kaliteli cep telefonları üreten firması Huawei, 2019 yılında katlanabilir telefon üreteceğini açıkladı. Huawei CEO'su olan Richard Yu, daha öncede ortaya çıkan söyletiler doğrultusunda, söylentilerin gerçek olduğunu ve yeni katlanabilir telefon üretiminin önümüzdeki yani 2019 senesinde yapılacağını doğruladı.



Huawei firması lasmanını yeni düzenlemiş olduğu Mate 20 familyasını tanıtmakla uğraşırken firmanın CEO'su Richard Yu, yeni nesil 5G teknolojisini destekleyen ve bunun beraberinde Huawei'nin ilk katlanabilir telefonu olma özelliğini taşıyacak modelini 2019'un Haziran ayında resmen tanıtıma sunulacağını bildirdi. 2018 Eylül ayında Huawei CEO'su Richard Yu gazetelere verdiği açıklamalarda '' Katlanabilir telefonlar hem ceplerimizde kolay taşınılabilir hem de açıldığında bir tablet ekranı kadar büyük ve kullanışlı olabilir. '' demesi üzerine Huawei firmasının bu konuda oldukça meraklı olduğunu göstermiş olmuştu.




Tabi Huawei'den önce her şeyin yolunda gitmesi üzerine Samsung firması katlanabilir telefon pazarına Galaxy F ile daha önce girecek olduğu biliniyor. Samsung, Kasım ayının ilk haftasında Samsung Geliştirici Konferansı adı altında bir konferans düzenleyecek ve belki de burada Galaxy F hakkında da bir açıklama duyma olasılığımız olabilir. Tabi bu durumun netlik kazanması ise önümüzdeki sene Las Vegas'ta düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuarında tamamen belli olacak.

İlginizi Çekebilir = Xiaomi Mi Mix 3 Çift Ön Kamerasıyla Fotoğrafları Ortada Dolaşıyor

Açık haldeyken 7.3 inç boyutunda olacak olan telefon kapandığında ise 6.4 inç boyutuna düşeceği tahmin edilen tam bir dev boyuta sahip olacak Galaxy F, Koh'un söylediklerine göre Galaxy s10 modelinden önce ilk yeni 5G teknolojisine sahip bir model olarak karşımıza çıkabilir.

İlginizi Çekebilir = Samsung, 2'si 1 Arada Ürünü Galaxy Book 2'yi Resmen Tanıttı
İlginizi Çekebilir = Çinli Üretici Vivo, Z3'ün Fiyat ve Özelliklerini Resmen Tanıttı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..