Aslan Burcu Özellikleri Nelerdir ? Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Ekim 2019 Pazar

Aslan Burcu Özellikleri Nelerdir ? Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Aslan Burcu Özellikleri Nelerdir Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları - Kurgu Gücü
Aslan Burcu Özellikleri Nelerdir ? Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Aslan Burcu özellikleri nelerdir ? Aslan Burcu hangi tarihler arasında doğan kişilere verilen astroloji terimidir ? Aslan Burcu günlük burç yorumları hakkında bilgiler... Aslan Burcu kişisi 23 Haziran ile  22 Ağustos arasında doğan kişilere verilen astroloji terimidir.



Zaten isminden de anlaşılacağı gibi diktatörlük ve önderlik yapmaktan hoşlanan kişilerdir. Genel olarak çevresinde bulunan insanlarında hayatlarını onların adına plan yaparak şekillendirmek isterler. Her şeye karışan Aslan burcu kişisi, her zaman mağrurdurlar. Kesinlikle emir almaktan nefret ederler ve her zaman lider olup yönetmek isterler. Organizasyon yapmaya bayıldıklarını da söyleyebiliriz. Aslan burcu kişisi herkese söz hakkı vermektedir tabi en son sözü kendileri söyleyerek kendi istediklerini başkalarına kabul ettirmeye çalışırlar.



Çevresiyle oldukça haşır neşir, ilgilidirler ve yardım etmek onlar için oldukça önemlidir. Neşeli, iyimser, sevecen ve merhametli bir yapıya sahiptirler. Genelde kendilerine hatalı davransalar dahi karşısındaki insana her zaman dostça bir tavır sergilemeyi severler. İyi niyetli oldukları için bu iyi niyetinin suistimal edilmesi durumunda buna hoş bakmazlar ve bu tarz durumlarda ise sert bir şekilde karşılık verebilirler.Yönetici gezegeni olan Güneş'in sayesinde en zor durumlarda bile aydınlığa çıkarlar ve baya bir şanslı kişilerdir.

Çalışmayı çok severler ve bununla birlikte iş konularında oldukça başarılı oldukları bilinir. Her zaman bakımlı görmenizin nedeni ise dış görünüşlerine oldukça çok önem verdiklerinden dolayıdır. Tabi bu yüzden dolayı da para biriktirme konusunda oldukça sıkıntı yaşarlar. Her zaman her şeyin en iyisi olsun isterler. Aslan burcu özellikleri arasında yönetmeyi, kural koymayı ve oyun kurmayı gerektiren takım sporlarında oldukça çok başarı gösterirler. Fiziksel olarak çekiciliğe sahip olmalarından dolayı onları daha bir mağrur ve kendini beğenmiş bir yapıya sürükler.


Aslan Burcu Özellikleri


Aslan Burcu Yönetici Gezegeni: Güneş
Tarot Kartı: Kader Çarkı
Element: Ateş
Kıymetli Maden: Altın
Nitelik: Sabit
Bitki: Orkide, Ayçiçeği, Gül, Krizantem
Uğurlu Sayıları: 5
Renk: Sarı, Turuncu
Gün: Pazar
Kıymetli Taş: Pırlanta, Kedi Gözü, Sarı Safir
Uğurlu Taşı: Elmas
Hayvan: Aslan, Kedi



Aslan Burcu Olumlu Özellikleri


Fedakar oluşu, Yaratıcı oluşu, İyi organizasyon, Neşeli oluşu, Açık bir zihne sahip olmaları, Cömert oluşları, Üstünlükleri, Babalık ve yüce gönüllü oluşudur.


Aslan Burcu Olumsuz Özellikleri


Kendini beğenmiş olması, Sabit fikirliliği, Otoriter oluşu, Zorbalık, Züppelik, Kuvvet manyağı oluşu, Tolerans göstermemesi, Diktatörlük ve Tantanacı olması.

İlginizi Çekebilir = Yengeç Burcu Özellikleri Nelerdir ? Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..