BMW SUV X7 Kocaman Boyutu ve Dudak Uçuklatan Fiyatıyla Karşınızda - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Ekim 2019 Cuma

BMW SUV X7 Kocaman Boyutu ve Dudak Uçuklatan Fiyatıyla Karşınızda

BMW SUV X7 Kocaman Boyutu ve Dudak Uçuklatan Fiyatıyla Karşınızda - Kurgu Gücü

2019 model BMW SUV X7, görünümüyle adeta bir devi andıran aynı zaman da da dudak uçuklatan fiyatıyla resmen karşınıza çıkarıldı. Daha önceki modellere göre daha kocaman bir ızgaraya sahip 2019 model BMW SUV X7 üzerinde de bazı değişiklikler yapıldığı görülüyor.




Senenin sonlarına yaklaşmamızın ardından otomobil şirketleri artık yeni model arabalarını yavaş yavaş tanıtmaya başladı diyebiliriz. Genel olarak tasarımları değişiklik yapılan modeller dikkat çekerken bunun beraberinde tasarımını büsbütün değiştiren modeller de dikkat çekmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Güçlü Üstü Açık Spor Arabası Yine Ferrari'den Geldi

BMW SUV X7 Özellikleri Neler ?

BMW yeni modelini görünüşe göre baya bir kocaman yapmışa benziyor. Diğer modellerinden biri olan SUV X5 modelinden bile tam tamına 9 inç yani ortalama olarak 23 santimetre daha uzun olduğunu söyleyebiliriz. Standart 7 serisi içinden ise yalnız 3 inç ortalama 7.62 santimetre daha kısa olduğunu söyleyebiliriz. Otomobilin ön ızgarasında da oldukça büyüme görünüyor. Yani normalinden daha büyük bir şekilde tasarlanmıştır. Farlarının küçük tasarlanmasından dolayı da ızgaranın oldukça büyük durduğu göze çarpıyor. Izgaranın neden büyük bir ızgara seçildiği tam tahmin edemesek de BMW büyük olasılıkla otomobilin ihtiyacı olan hava girişi ile çıkışı kontrolünü sağlamak için yapmış olabileceğini tahmin ediyoruz.


Boyutunun büyük olması pratik olmayacağı anlamına gelmesin, çünkü gerçekten pratik tasarlanmış olduğunu belli eden X7, standart bir şekilde tam üç sıra koltuğa sahiptir. İkinci sıradaki koltuktaki yapacağınız değişiklik sonrasında ise otomobilin kişi alma hacmi 6 ya da 7 kişilik olabiliyor. Bunun dışında BMW'nin daha farklı  modellerinin de gelebileceği söz konusuyken 2018 senesi içinde duyurulabileceği konuşuluyor.

BMW SUV X7 Kocaman Boyutu ve Dudak Uçuklatan Fiyatıyla Karşınızda - Kurgu Gücü

Aracın iç tasarımında genel renk ağırlığı ise gri ile mavi odaklı olmuştur. Ana konsol her zaman ki gibi BMW klasik tarzını yansıtmaya devam ediyor. Otomobilin standart modeldeki bagajının hacmi 1375 litre olurken arka sıralarının katlanması doğrultusunda bagaj hacmi tam tamına 2569 litreye kadar çıkabiliyor. Bütün üç sıraların da kendine özel Sunroofları bulunuyor. Yüksek paketlerle bu Sunrooflar farklı farklı LED aydınlatma şekillerine sahip olurken bunun yanı sıra yıldızlı gökyüzü taklit etme özelliği de bulunuyor. Bunun beraberinde Sunroofların hemen yan tarafında dört bölgeye sahip iklim kontrol teknolojisi bile bulunmaktadır.

BMW SUV X7 Bagaj Hacmi - Kurgu Gücü

BMW X7, bütün olarak bağımsız olan süspansiyon sistemi sayesinde sürüş kalitesini ayarlamaya yarayan havalı yaylar ile desteklendiği görülüyor. Yani istediğiniz sürüş için otomobilin yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz. Bazı modellerinde ise otomobilin ön tarafında bulunan kamera sayesinde yolu kendi tanıyor ve ona göre yüksekliği de kendi ayarlayabilme özelliğine sahiptir.


3.0 litrelik tek turbolu inline-6 motoruna sahip aracın en ucuz modeli xDrive40i olarak biliniyor. Bunun dışındaki alternatifler ise ikiz turbolu 4.4 litrelik V8 motoruna sahip xDriver50i olarak biliniyor. Tam tamına 6 silindirli olan motorun ürettiği güç tam tamına 335 beygire çıkarken bu rakam V8 motorda 456 beygir gücüne kadar çıkmaktadır. Araç seki vitesli dört tekerli çekiş sistemine sahiptir. Bu sayede bütün gücü arkada tekerlere verebilmektedir. Bunun dışında otomobilin Dynamic Handling ve Off-Road adına sahip ikili paketinde elektronik olarak kontrolü sağlanılan ve tek tekerleğe daha fazla yük binmesini engelleyen bir sistem de bulunmaktadır.

BMW SUV X7 Koltuk Sırası- Kurgu Gücü

Bayilere Mart ayında geleceği bilinen 2019 BMW X7, şuanda ön sipariş almaktadır. xDriver40, 74,895 dolardan başlayan fiyatlarla ön sipariş alınıyorken, xDrive50i ise 93,595 dolardan başlayan fiyatlarla ön sipariş alınmaktadır. Türkiye'deki fiyatları konusunda ise şuanda bir netlik belli değilken tahmin edilen miktar ise tam tamına 1.2 Milyon TL olacağıdır.

İlginizi Çekebilir = 2019 Audi Q3 Tanıtımı Resmi Olarak Yapıldı

İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Pahalı 6 Arabası Fiyat ve Özellikleri
İlginizi Çekebilir = Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

Konu hakkında bilgiler farklı kaynaklardan yararlanılarak alınmıştır. Doğacak sorunlardan Kurgu Gücü sorumlu değildir.

2 yorum:

  1. Vay be gerçekten BMW yapıyor bu işi. Adeta konfor akıyor araçtan

    YanıtlaSil
  2. Büyük ve geniş araba severler için BMW SUV X7 gerçekten uygun bir araba

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..