7. Koğuştaki Mucize Konusu, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Ekim 2019 Cuma

7. Koğuştaki Mucize Konusu, İncelemesi

7. Koğuştaki Mucize Konusu, İncelemesi - Kurgu Gücü
7. Koğuştaki Mucize Konusu, İncelemesi
7. Koğuştaki Mucize geçtiğimiz günlerde vizyona girdi ve filmi izleyenlerin oldukça çok etkilendiği bir film olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Peki 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte sizler için 7. Koğuştaki Mucize film hakkında herşey film incelemesi adı altında ele aldık.


Geçtiğimiz günlerde 11 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren Türk dram filmleri arasında yer alan 7. Koğuştaki Mucize, izleyenleri resmen ağlattı diyebiliriz. 2 saat 12 dakika süren filmin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal gibi isimler yer alıyor. Türk filmleri kategorisinde yer alan filmin senaryosunu Kubilay Tat kaleme alırken, Sanem Ayar ile Sinan Turan ise yapımcılığını üstlenmiştir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturmaktadır.

7. Koğuştaki Mucize Oyuncuları

Memo rolünü Aras Bulut İynemli, Ova rolünü Nisa Sofiya Aksongur, Öğretmen Mine rolünü Deniz Baysal, Aydın rolünü ise Yurdaer Okur canlandırıyor. Devamında Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Kültür Şahin, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat ve Serhan Onat gibi isimlerde filmde yer almıştır.

Bakınız = Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi

7. Koğuştaki Mucize Konusu

Belki de 7. Koğuştaki Mucize filmin en çok merak edilenlerinden bir tanesi de konusu olduğunu söyleyebiliriz. 7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki bir kız ve kızıyla aynı zeka yaşına sahip olan babasının adalet arayışını konu edinmiştir. Filmde 1983 senesinde bir Ege kasabasında yaşayan küçük bir kız ölmüştür. Bu ölen kız sıkıyönetim komutanının kızıdır. Kızının ölümünden sorumlu olarak ise babaannesi ile yaşayan ve 7. yaşında bir de kızı olan Memo(Aras Bulut İynemli) sorumlu tutulur. Tabi Memo kendinin her ne kadar suçsuz olduğunu anlatıyor olsa da elbette Memo'ya inanmazlar. Bu doğrultuda da Memo'yu idam cezasına çarptırırlar. Tabi Memo'nun yakınları ise adaletin sağlanması adına çapa göstermektedir. Memo ve küçük kızı Ova'nın tek istedikleri ise birbirlerine kavuşabilmektir. Bakalım Memo idam cezasından kurtulup filmin adı gibi 7. Koğuştaki Mucize'yi yaşatıp kızı Ova ile kavuşabilecek mi?

7. Koğuştaki Mucize filmini izleyenler yeni izleyecek olanlara tavsiye ediyor mu? Filmin konusu bakımından oldukça dramatik sahneler olacağa benziyor. Bakalım bizlerde izlemeyi düşünüyor. Çünkü filmi izleyenlerin hüngür hüngür ağladığı söyleniyor.

İlginizi Çekebilir
1- Life Is Beautiful - Hayat Güzeldir Film Konusu, İncelemesi
2- Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke
3- Saka Kuşu - The Goldfinch Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
4- Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri

1 yorum:

  1. Gerçekten mükemmel film , mutlaka gitmelisinizzzzz

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..