Gerçeğin Peşinde 18 Ekim 2018 Perşembe 287. Bölüm Şok Gelişmeler - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Ekim 2019 Cuma

Gerçeğin Peşinde 18 Ekim 2018 Perşembe 287. Bölüm Şok Gelişmeler

Gerçeğin Peşinde 18 Ekim 2018 Perşembe 287. Bölüm Şok Gelişmeler - Kurgu Gücü

Hergün TV8 ekranlarından yayınlanan Gerçeğin Peşinde 18 Ekim 2018 perşembe günü 287. bölüm izle ile saat 12:50 de Serap Ezgü'nün sunumuyla karşınıza çıkmaya devam ediyor. Bugün programda evinde ölü bulunan 74 yaşındaki yaşlı kadın Miyase Bedir hakkında bir önceki bölüme yaşanan çok gelişmeler tartışılıyor. Bunun yanı sıra 29 yerinden bıçaklanarak öldürülen Melek Şengönül cinayeti hakkında da henüz tam bir sonuca ulaşılamazken, Gerçeğin Peşinde 287. Bölüm izle programında dünkü bölümde yeni bir dosya açılmıştı. İki buçuk senedir kayıp olan Mikail Dağdelen hakkında da tüm detaylar konuşulacak.




Gerçeğin Peşinde 18 Ekim perşembe günü 3 dosya ile ayrıntılar bulmaya devam ediyor. Miyase Bedir cinayeti hakkında oldukça ilerleme kat edildi ve neredeyse sonuca varılmak üzere. Dün programın sonunda Handan Bakbak ve Taner Güven'in bahsettiği konular bugünde konuşuluyor. Gerçeğin Peşinde 286. Bölüm izle de söylenilenlere göre Miyase Bedir cinayetini birden fazla kişi işlemiş olabilir olmasının yanı sıra cinayet işlenmeden önce Miyase Bedir'e ilaç içirilmiş olabilir iddiaları bugünde konuşulacak.

Vahşice katledilen Melek Şengönül'ün akrabası  Necmettin Sakçı'dan çelişkili ifadeler! Melek Şengönül'ün kız kardeşinin damadı Cengiz Bey programa canlı bağlantı ile katılıyor. Cengiz Bey konuşmalarında '' Dayım bize söylediklerini canlı yayında söylemiyor. '' ifadelerinde bulundu. Necmettin Bey hakkında söylenen iddialara programda yanıt verdi. Kollarında boğuşma izleri vardı. Gizli bir tanık, Altınları bilenlerin sayısının arttığını gösteriyor. Gizli tanığın söylediklerine göre '' Öğrencileri sınıfta neden durgunsunuz hocam dediler. Bende bir tanıdığım vefat etti dedim.Öldürüldü dedim. Sonrasında bir öğrencim Tekirdağ da öldürülen o kadın mı ? Evet dedim. Sonra bana dedi ki Melek Şengönül'ün yazlık komşusu benim eltimin dükkan esnafı dedi. Ne konuşuyorlar dedim. Ve aynen şunları söyledi: Çok zengin bir kadın ve tek yaşıyor yaşlı bir kadın. dedi. '' ifadelerini kullandı.

Miyase Bedir cinayetinde yeni olaylar ortaya çıkıyor. Kanında ilaç bulundu.. Kandaki ilaç ne ? Cinayet hangi gün işlendi sorusu hala  cevap arıyor. Bunun yanı sıra cesedin taşınıp taşınmadığı konusu da tartışılıyor. Planlı bir cinayet mi ? Adlı Tıp Uzmanı Taner Güven'den Miyase Bedir cinayeti hakkında çok açıklamalar.. Taner Güven, '' Çok önemli bulgulara rastlandı. Katile sesleniyorum yakalanmak üzeresin. '' diye belirtti.

İlginizi Çekebilir = Küçük Kız Leyla Aydemir Bayramın 1. Gününden Beridir Kayıp!

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.


3 yorum:

  1. Bu günkü bölümü merakla bekliyorum. Özellikle Miyase Bedir cinayeti hakkında neler olacak. Umarım katilleri bulunur.

    YanıtlaSil
  2. Adaşım olan Melek Hanıma Allahtan rahmet diliyorum. Gerçekten vahim bir durum. Dünya malı için yapılmayan şeyler kalmadı malesef. Bu durum gerçekten üzücü

    YanıtlaSil
  3. Gerçeğin peşinde bitmeseydi iyiydi.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..