Çakallarla Dans 5 Fragman İzle - 2018 Türk Komedi Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Ekim 2018 Pazar

Çakallarla Dans 5 Fragman İzle - 2018 Türk Komedi Filmleri

Çakallarla Dans 5 Fragman İzle - 2018 Türk Komedi Filmleri - Kurgu Gücü
Çakallarla Dans 5 Fragman İzle - 2018 Türk Komedi Filmleri

Komedi filmlerinin belki de en çok sevilen film serilerinden bir tanesi olan Çakallarla Dans kaldığı yerden devam ediyor. Çakallarla Dans 5, tam tamına 8 Kasımda sinemalarda. Filmin yönetmen koltuğunda diğer filmlerinde de olduğu gibi yine Murat Şeker oturuyor. Çakallarla Dans ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 5 oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Tüm detaylar..



Çakallarla Dans 5 Filmi Konusu
Çakallarla Dans 5, serinin şuanda son filmi olarak piyasaya çıkıyor. Film de şartlı tahliyeyle salıverilen Çakallarla Dans ekibi, bu sefer yasağı çiğneyip yeni yeni maceralara atılıyor. Tahliye olmaları için hakim karşısına çıkan grup, birbirlerine 100 metreden uzak durmak şartıyla şartlı olarak tahliye ediliyorlar. Sonuç olarak bu Çakallarla Dans ekibi için oldukça zor olduğunu biliyorsunuz. Bunlarla beraber Kayınço Gökhan, bir haber alır ve hayatı çok farklı bir şekilde değişir. Bu haber yıllar öncesinde yaşadığı tek gecelik bir ilişkisinden çocuğu olduğudur. Hatta kızı Leyla, zengin züppesi bir çocuk ile beraberdir. Gökhan daha çocuğu bile olduğuna alışamadan bir de kızının erkek arkadaşı olan Sinan'ı duyunca deli olur. Bunun üzerine Gökhan, kızının bu zengin züppesiyle birlikte olmasını yediremez ve ikisini ayırmaya karar verir.




Tabi Gökhan bunu tek başına yapamayacağını ve eski grubundaki arkadaşlarını bu konu hakkında yardım etmeleri için çağırır. Bunun üzerine 100 metre yasağını çiğneyip Gökhan'ın kızı leyla'yı zengin züppesi Sinan ile ayırmaya çalışırlar.

Çakallarla Dans 5 Oyuncuları
Başrollerinde ise her zaman ki Çakallar ekibi Şevket Çoruh yani nam-ı diyar Kayınço Gökhan, Servet rolünde İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın ve Timur Acar yer alırken bunun dışında Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Şebnem Dönmez ve Ceyhun Yılmaz gibi isimler de yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir = Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri

Çakallarla Dans'ın ilk filmi 2010 da çıkmıştır. Serinin en son filmi konumunda ise Çakallarla Dans 5 ortaya çıkıyor. Çakallarla Dans 5 fragmanları oldukça keyifli olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir
1- Dwayne Johnson Filmleri İçinde Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Film
2- Fighting With My Family İncelemesi: 2019 Dwayne Johnson Filmleri

4 yorum:

  1. Bir an önce başlasa da izlesek çok keyifli olacak gibi görünüyor Çakallarla Dans 5 Fragmanından..

    YanıtlaSil
  2. Çakallarla Dans ta Fatma çok hoş bir kadın yin Çakallarla Dans 5 de de olması hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Kayınço Gökhanın böyle bir şey yapacağı belliydi zaten. Zevkli bir film olacağa benziyor Çakallarla Dans 5

    YanıtlaSil
  4. Film her açıdan kaliteli bana göre. Diğer Çakallarla Dans serileri gibi Çakallarla Dans 5 inde iyi olacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..