Gerçeğin Peşinde 277. Bölümüyle Çarpıcı Dosyalar Ortaya Çıktı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Ekim 2018 Perşembe

Gerçeğin Peşinde 277. Bölümüyle Çarpıcı Dosyalar Ortaya Çıktı

Gerçeğin Peşinde birbirinden çarpıcı dosyalarla hafta içi her gün Serap Ezgü'ün sunumuyla TV8 ekranlarında karşımıza çıkıyor. Gerçeğin Peşinde 277. Bölüm ile merakla izleyenlerine canlı olarak yayın yaptı. Bugün ki bölümde Düzce İslahiye'de yaşanan korkunç cinayet oldu. Evinde ölü bulunan 74 yaşındaki Miyase Bedir'i Kim neden öldürdü ? sorusu programın başında ilk konu oldu. Konu üzerinde '' Bütün Aileyi Düşman Etti '' cümlesi oldukça çok konuşuldu. Miyase Bedir'in torunu Suna, Miyase Bedir Cinayetindeki detayları herkesten önce nasıl biliyordu sorusu programda tartışıldı.



Programa telefon bağlantısı yaparak bağlanan Miyase Bedir'in bir torunu Seda, konu hakkında konuştu. Suna'nın eşi Yasin, Cenaze evine alkollü mü geldi ? sorusu da programda tartışıldı. Ayrıca Miyase Bedir'in öldürüldüğü evin penceresindeki tornavida izlerinin ne olduğu da tartışıldı.. Konu üzerinden yapılan röportajda Neriman Dinç'in damadı Ali Kurban '' Ben sormadan bana anneannem söyledi '' diye açıklamalarda bulundu. Bunların doğrultusunda verilen çelişki ifadelerin giderek çoğaldığı belirtiliyor.. Vahşice öldürülen yaşlı kadının kızı, Neriman'dan olan torunu Emine ve eşi Ali'nin Gerçeğin Peşinde ekibine verdikleri röportajda çelişkilerinin dikkat çektiği belirtildi.




Yaşlı kadın '' Öldü mü Öldürüldü mü '' sorusu hala gün yüzüne çıkmış değil. Konu üzerinde akrabaları Suna'dan şüphelendiğini ve neden Suna'dan şüphelendiklerini açıkladı. Suna'nın kardeşinin eşi Ali: Sedat yalan söylüyor ifadesinde bulundu. Vedat'ın eşi Keriman Hanım: Suna '' Cenaze evindeyken bizim eve hırsız girdi '' dedi ifadelerini kullandı.

 Gerçeğin Peşinde 227. Bölümünde Evinde ölü bulunan 74 yaşındaki Miyase Bedir'i Kim neden öldürdü ? cinayet konusunun çözümü arandı.

Konu içerisinde verilen bilgiler tamamen yayınlanan programın içerisinde yer alan şeylerden yararlanılarak paylaşılmış olup, Kurgu Gücü konu hakkında bir sorumluluk kabul etmemektedir. Tamamen bilgi amaçlı paylaşılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..