2019 Bilim Kurgu Filmleri X-Men: Dark Phoenix Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Ekim 2018 Perşembe

2019 Bilim Kurgu Filmleri X-Men: Dark Phoenix Film İncelemesi

2019 Bilim Kurgu Filmleri X-Men: Dark Phoenix Film İncelemesi - Kurgu Gücü

X-Men: Dark Phoenix, 7 Şubat 2019'da vizyona girecek olan bilim kurgu filmler türünde yer alan bir filmdir. Yönetmenliğini Simon Kinberg'in yaptığı ve hatta senaryosu ve yapımcılığında da üstlendiği bir filmdir. Yapımcılığına Simon Kinberg dışında Bryan Singer, Lauren Shuler Donner ve Hutch Parker'da katkı sağlamıştır. Abd yapımı bir film olan X-Men: Dark Phoenix, X-Men serisinden bir tanesidir.



X-Men: Dark Phoenix incelemesi yaptığımızda IMDB puanı olarak 6.8 aldığını gördük. Aslında fragmanında oldukça iyi şeyler var gibi görünse de bu puan film için oldukça ideal duruyor. Sophie Turner'ın başrolünde oynadığı film izleyecek olanlar ve X-Men severler için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Diğer X-Men serilerinde de olduğu gibi Jennifer Lawrence'da varlığını bu filmde de sürdürüyor. İzlenmeye değer bir görüntü veren fragmanlara sahip film için vizyona girmesine yaklaşık 4 ay civarında bir süre kaldı.




X-Men: Dark Phoneix Konusu

X-Men ekibi bu sefer oldukça zorlanacak. Çünkü diğer düşmanlardan daha güçlü bir düşman karşılarına çıkıyor. İşte o içlerinden biri olan Jean Grey'dir. Uzaydaki bir kurtarma esnasında, Jean gizemli bir kozmik güç tarafından darbe alıyor. Neredeyse hayatını kaybedecekken Jean fark ediyor ki bu gizemli darbe sayesinde daha güçlü oluyor. Güçlü olmasına güçlü oluyor ama bu güç onu dengesiz biri haline getiriyor. Jean içinde bulunan bu varlık ile mücadele etmeye çalışsa da güçleri algılayamadığı ve sınır koyamadığı için bilinmeyen bir şekilde serbest bırakıveriyor. Jean bu yüzden iyice kontrolden çıkar ve sevdiklerine zarar vermeye başlar. Bunun üzerine X-Men'i birlikte tutan yapının da bozulmasına neden olur. Ekibin bozulup parçalanması sonucunda geri birlik olmanın yolunu bulmaya çalışacaktır. Olay sadece Jean'ı o gizemli varlıktan kurtarmak değildir. Jean'in içinde yer alan gücü silah haline getirmek ve galaksiye hükmetmeye çalışan uzaylıları yok edip dünyayı kurtarmak olacaktır.

İlginizi Çekebilir = 2019 Fantastik Filmler: Captain Marvel Film İncelemesi

X-Men: Dark Phoneix Oyuncuları

Phoenix yani Jean Grey rolünde Sophie Turner, Mystique yani Raven rolünde Jennifer Lawrence, Lilandra rolünde Jessica Chastain, Professor Charles Xavier rolünde James McAvoy, Magneto yani Erik Lehnsherr rolünde Michael Fassbender, Beast yani Hank McCoy rolünde Nicholas Hoult, Nightcrawler yani Kurt Wagner rolünde Kodi Smit-McPhee ve son olarak Cyclops yani Scott Summers rolünde Tye Sheridan rol almaktadır.



X-Men: Dark Phoenix fragmanlarında da iyi bir izlenim sunduğunu söylemek mümkün. Bu yüzden film çoğu kişi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..