Süper Kahraman Fimleri: Deadpool 2 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Ekim 2018 Çarşamba

Süper Kahraman Fimleri: Deadpool 2 2018 Film İncelemesi

Süper Kahraman Fimleri: Deadpool 2 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Süper Kahraman Fimleri: Deadpool 2 2018 Film İncelemesi
Süper Kahraman Filmleri türünde yer alan ve Deadpool serisinin devam filmi olan Deadpool 2, absürt komedi, mecara ve aksiyon türünü de içinde barındırarak kaldığı yerden devam ediyor. Süper kahraman filmleri gibi bir film yapısına sahip film tam tamına 8.3 IMDB puanına sahiptir ve bu puanı gerçekten hak etmektedir. Deadpool 2 2018 senesinin Mayıs ayının 18'inde vizyona girmiştir.


İzleyenlerin oldukça sevdiği verilen IMDB puanına göre anlaşılıyor. Filmin yönetmen koltuğunda David Leitch oturuyor. Senaryosunu Rhett Reese, Paul Wernick ve Ryan Reynolds birlikte yazmıştır. Yapımcılığını ise Simon Kinberg, Ryan Reynolds ve Lauren Shuler Donner birlikte üstlenmiştir.


Deadpool 2 Film İncelemesi yapıldığında çoğu kişinin film hoşuna gittiği anlaşılıyor. Kahramanlık işlerini yine devam ettiren Deadpool var yine ortada. Mega bütçeli Hollywood sinema endüstrisine hakim bir film olan Deadpool 2, Abd yapımı bir filmdir. Film tam tamına 2 saatlik bir süreye sahiptir. Film izlenir mi diye merak edenler için bize göre izlenmeye değer filmlerden bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz.



Deadpool 2 Film Konusu

Diğer filme göre bu kez normal bir hayatta bir kahramanın başına neler gelebileceğini muhteşem bir şekilde ifade ediyor. Suçlu tarafından gasp edilen bir vatandaş yardım istemektedir. Bu sırada Deadpool olaya müdahale etmek için süper kahraman kıyafetini giymesi gerektiğini düşünüyor. Giysisini giymeye çalışırken hırsız vatandaşı öldürür. Devamında ise aslında benim 911'i aramam gerekiyordu niye böyle bir şey yaptım diyor. Kız arkadaşı olan Vanessa ile güzel bir ilişkisi olan Deadpool, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkmasıyla düzeni bir anda bozulur. Gelecekte tehdit oluşturabilecek bir çocuğun peşinde olan Cable'ı durdurabilmek adına Deadpool süper güçlere sahip olan bir ekip toplayacaktır. Bu aykırı karakterlere sahip olan X-Force ekibi ile Deadpool soluksuz heyecan ve aksiyon dolu bir maceraya atılır.

İlginizi Çekebilir = Aksiyon Filmleri: Gökdelen - Skyscraper 2018 Film İncelemesi

Deadpool 2 Film Oyuncu Kadrosu

Wade Wilson Deadpool rolünde Ryan Reynolds, Nathan Summers Cable rolünde Josh Brolin, Vanessa rolünde Morena Baccarin, Russell Firefist rolünde Julian Dennison, Neena Thurman Domino rolünde Zazie Beetz, Blind Al rolünde Leslie Uggams, Yukio rolünde Shioli Kutsuna ve Negasonic Teenage Warhead rolünde Brianna Hildebrand yer alıyorlar.


Deadpool 2 2018 filmleri arasında oldukça kaliteli IMDB ye sahip olan ve izleyenlerin oldukça beğendiği absürt komediyi de içinde bulunduran güzel bir filmdir. İzlemeye değer filmlerden bir tanesi olduğunu söylemekte doğru olacaktır. Yapımını üstlenen firmalar ise The Donners' Company, Marvel Entertainment ve Twentieth Century Fox olarak dikkat çekmektedir. Filmin Türk dağıtımcısı ise The Moments Entertainment olarak bilinmektedir.

İlginizi Çekebilir = Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi 300 Bilim Kurgu Filmi İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..