Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Ekim 2018 Çarşamba

Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri

Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri - Kurgu Gücü
Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın başrollerinde yer aldığı Arif V 216, 2018 Türk Komedi filmlerinden bir tanesidir. G.O.R.A, A.R.O.G gibi kaliteli filmlerde başrol almış olan Cem Yılmaz, 2018'i de boş geçmedi. 2018 senesinin başında 4 Ocak 2018 tarihinde vizyona giren film oldukça beğenildi. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı Arif V 216'nın senaryosunu da Cem Yılmaz yazmıştır. Seda Bakan, Farah Zeynep Abdullah gibi güzel oyuncularında rol aldığı film izleyenler tarafında oldukça beğenildi.


Arif V 216 film incelemesi yaptığımızda, filmi baştan sona kadar izledik. Oldukça komik sahnelerin yer aldığı bize birazda nostaljik sahneler yaşattığı anlar oldu. G.O.R.A ve A.R.O.G gibi bir geçmiş ve geleceğe gitme ile ilgili bir konu işlenmiş. Özkan Uğur'un yanı sıra Ozan Güven, Kerem Alışık gibi isimlerinde yer almasıyla daha bir renkli film olduğunu söylemek mümkün. Film izlenir mi diye merak edenler için ünlü komedyen Cem Yılmaz yapar da izlenmez mi diyerek cevap vermenin doğru olacağını düşünüyorum.

Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri


Arif V 216 Film Konusu

Film konusu robot 216 izlediği aşk filmlerinden etkilenip insan olma hayali kurması üzerine uzaydan dünyada en çok sevdiği arkadaşı olan Arif'in yanına gelmesiyle başlıyor. Dünyaya gelmesi üzerine insan gibi yaşamaya başlayan 216, sıradan insanlar gibi bir yaşam sürdürmeye çalışsa da elbet insanların gözünden, farklı oluşu kaçmaz.. Yeni yaşantısına ayak uydurmaya çalışan 216'nın bir de aşk kapısını çalacaktır. Herkesten robot olduğunu saklamaya çalışsa da bunu başaramayacaktır. Bunun üzerine zengin bir iş adamı 216'dan ilham alarak ona herkes tarafından sevilen biri olma fırsatı olduğunu söyleyip, onun kopyalarını üretmek istediğini ifade eden bir iş teklif eder. Oldukça güzel teklifler sunan iş adamı, 216'yı kandırmayı başarmıştır ve 216 sayesinde geleceği değiştirecektir. Bunun üzerine Arif ( Cem Yılmaz ) bu korkunç düşünceyi öğrenecek hem 216'yı hem de dünyayı kurtarmak için mücadele edecektir.

İlginizi Çekebilir = Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi

Arif V 2016 Oyuncuları

Başrolünde yer alan Arif rolünü Cem Yılmaz, Robot 216 rolünde Ozan Güven, Ajda Pekkan rolünde Farah Zeynep Abdullah, Besim rolünde Zafer Alagöz, Garavel rolünde Özkan Uğur, Ceku rolünde Özge Özberk, Pembe Şeker rolünde Seda Bakan ve Kerem Alışık rol almaktadır.



1 yorum:

  1. Adaşım Cem yılmazın her filmi harika. Özellikle bu arif v 216 bi harika

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..