Gerçeğin Peşinde 29 Ekim 2018 Pazartesi 294. Bölüm Full HD İzle - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Ekim 2018 Pazartesi

Gerçeğin Peşinde 29 Ekim 2018 Pazartesi 294. Bölüm Full HD İzle

Gerçeğin Peşinde 29 Ekim 2018 Pazartesi 294. Bölüm Full HD İzle - Kurgu Gücü

Gerçeğin Peşinde 294. Bölüm izle, Serap Paköz'ün sunumuyla hafta içi her gün TV8 ekranlarında birbirinden çarpıcı dosyalarla karşınıza çıkmaya devam ediyor. Gerçeğin Peşinde saat kaçta ? Gerçeğin Peşinde'de bu gün neler yaşanacak ? Tüm detaylar konumuzda..



Gerçeğin Peşinde 294. Bölüm izle severleri için 29 Ekim 2018 pazartesi günü saat 12:30 da karşınıza çıkacak. 29 yerinden bıçaklanarak öldürülen ve evinde bir sürü ata altını bulunan Melek Şengönül neden kim öldürdü ? Hala bir yanıt bulunamamışken Gerçeğin Peşinde son  bölüm uzman ekibi araştırmalarına devam ediyor. Bununla beraber 2,5 senedir kayıp olan 28 yaşındaki genç Mikail Dağdelen nerede ? olduğu konusu da hala bir sonucu kavuşmuş değildir.


Geçen günlerde Osman beyin eşi ve kızları bir anda kaybolmuştu. Osman beyin eşi iki kızını hastaneye gidiyoruz diye alıp bir anda ortadan kayboldular. Osman bey ise kayıp eşi ve kızları nerede olduğu konusunda endişe içinde. Tüm detaylar konu içinde işlenecek..

İlginizi Çekebilir = Gerçeğin Peşinde 26 Ekim 2018 Cuma 293. Bölüm Yaşanan Gelişmeler

Peki Kadriye hanımın kayıp olan kızı Şafika nerede ? Gerçeğin Peşinde 294. bölüm izle tüm detaylar ile bugün karşınızda olacak.

Osman Beyin eşi Emine bulundu fakat Emine eve dönmek istemedi. Osman Beyin eşi '' Bana ilgi göstermediği için kaçtık evden '' ifadelerinde bulunmuştu.
Melek Şengönül'ün cinayetinde Melek Şengönül'ün yardım ettiği evli çift kim ? Melek Şengönül'ün husumet içinde olduğu komşusu kim ?

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..