Blogger Kayıt Şablonu Oluşturmak İsteyenlere Basit Bir Kaç Adım - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Ekim 2018 Pazartesi

Blogger Kayıt Şablonu Oluşturmak İsteyenlere Basit Bir Kaç Adım

Blogger Kayıt Şablonu Oluşturmak İsteyenlere Basit Bir Kaç Adım - Kurgu Gücü

Blogger kayıt şablonu oluşturarak işlerinizi daha kolay halledebileceğiniz gerçeği var. Misal yayınlarınızın en altında sürekli yazdığınız bir şey olduğunu varsayalım. Bunu her yayınınız için yazmak ya da kopyalayıp yapıştırmak yerine şablon olarak kaydederek her yeni yayına tıkladığınızda otomatik olarak o sayfa açılsın. Peki iyi güzel diyorsun da bunu nasıl yapacağız diyorsanız, aradığınız yere geldiniz demektir. Blogger bazen çoğu şeyde yetersiz kalsa da gün geçtikçe kendini daha iyi geliştiriyor diyebiliriz. Her yayınınızda paylaştığınız sabit şeyler için bir kayıt şablonu oluşturmanız işinizi her daim kolaylaştıracaktır.




Gelin şimdi sizlere Blogger kayıt şablonu nasıl oluşturulur, nereden oluşturulur ? soruların yanıtını verelim. İlk olarak yapmanız gereken hangi blogunuzda kayıt şablonu oluşturacaksınız o blogunuzu seçin. Giriş yaptıktan sonra;

İlginizi Çekebilir = Google Botlarına Ping Çekerek Sitenizi Üst Sıralara Çıkarabilirsiniz

1. Adım = Sol Menüde yer alan '' Ayarlar '' seçeneğine tıklayın.
2. Adım = Açılan seçenekler içinden '' Yayınlar, yorumlar ve paylaşım '' seçeneğine tıklayın.
3. Adım= Sağ taraftaki büyük ekranda '' Kayıt Şablonu '' yazan yerin karşısında büyük boş bir alan var. İşte oraya ne tür bir kayıt oluşturmak istiyorsanız onu yazın.

İlginizi Çekebilir = Makalelerde Anahtar Kelime Kullanmak Sitenizi Üst Sıralara Çıkarır

Burada dikkat edilmesi gereken nokta html kodu ile işlem yapmanız gerektiğidir. Örnek verecek olursak;
Blogger Kayıt Şablonu - Kurgu Gücü
Yukarıda gördüğünüz şablonu biz her yayınımızda paylaşıyoruz. Bunu o alanda ayarlayıp yaptık.
Tabi bunu normal yazarak değil html kodları kullanarak ekledik. Siz html kod bilmiyorsanız yapmanız gereken aslında çok basit. Yapacağınız şey '' Yeni Yayın '' açıp orada istediğiniz şekli ayarlayıp, yayınınız içinde bulunan '' HTML '' seçeneğine tıklayıp oradaki kodları kopyalayarak '' Kayıt şablonu '' alanına yapıştırın. Sonra sağ üstte bulunan '' Ayarları Kaydet '' butonuna tıklayarak işleminizi kaydedin.

İşte Blogger kayıt şablonu oluşturmak bu kadar basit bir kaç işlem gerektiren bir şeydir. Kafanıza takılan sorular olursa bize mutlaka yazabilirsiniz.

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..