Gerçeğin Peşinde 295. Bölüm 31 Ekim 2018 Çarşamba Full İzle - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Ekim 2018 Çarşamba

Gerçeğin Peşinde 295. Bölüm 31 Ekim 2018 Çarşamba Full İzle

Gerçeğin Peşinde 296. Bölüm 31 Ekim 2018 Çarşamba Full İzle - Kurgu Gücü

Serap Paköz'ün sunumuyla TV8 ekranlarında her gün birbirinden çarpıcı dosyalarla karşınıza çıkan Gerçeğin Peşinde 295. bölüm izle olarak karşınıza bugün çıkacak. Peki Gerçeğin Peşinde 31 Ekim programında neler yaşanacak, saat kaçta başlayacak ? Tüm detaylar...



Gerçeğin peşinde 295. bölüm izle 31 Ekim 2018 çarşamba günü saat 12:30 da TV8 ekranlarında olacak.. Gerçeğin Peşinde 295. bölüm izle de geçtiğimiz programlarda Osman bey'in eşi bulunmuş fakat Emine hanım eşinin bana ilgi göstermiyor bana kaba davranıyor demesinden dolayı evine dönmek istemiyordu.. Bakalım Osman beyin eşi Emine ve kızları evlerine dönecekler mi ? Bunun yanı sıra kaç gündür 29 yerinden vahşice bıçaklanarak öldürülen Melek Şengönül hakkında çarpıcı gelişmeler yaşamaya devam etmişti. Peki Melek Şengönül'ü kim neden öldürdü ?


Diğer yandan 2,5 yıldır kayıp olan Mikail Dağdelen hakkında da araştırmalar devam ederken Kadriye hanımın yıllardır kayıp olan kızı Şafika nerede olduğu konusunda araştırmalar soruşturmalar hızla devam ediyor. Aileleri üzgün ve çocuklarının bulunmasını istiyor.

Gerçeğin Peşinde son bölüm canlı izle için TV8 ekranlarını ziyaret edebilir program bittikten sonra ise burada detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..