Gerçeğin Peşinde 292. Bölüm 25 Ekim 2018 Perşembe Full İzle - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Ekim 2018 Perşembe

Gerçeğin Peşinde 292. Bölüm 25 Ekim 2018 Perşembe Full İzle

Gerçeğin Peşinde 292. Bölüm 25 Ekim 2018 Perşembe Full İzle - Kurgu Gücü

Serap Paköz'ün hafta içi her gün TV8 ekranlarında sunduğu Gerçeğin Peşinde 292. Bölüm izle başladığında canlı izle, bitince de tek parça full hd izle olarak sizlerle olacak. Peki Gerçeğin Peşinde 25 Ekim 2018 tarihindeki programda neler olacak ? Tüm detaylar konumuzda.



Birbirinden çarpıcı dosyalarla karşımıza çıkan Gerçeğin Peşinde 292. Bölüm İzle olarak bugünde karşımıza çıkacak ? Geçtiğimi bölümlerde 28 yaşındaki genç Mikail Dağdelen hakkında 2,5 yıldır haber alınamadığı konuşulmuştu. Mikail yoksa oynadığı şans oyunlarından dolayı mı evden kayboldu ? sorusu araştırıldı. Peki Gerçeğin Peşinde saat kaçta başlayacak ? Gerçeğin Peşinde hafta içi 13:15'te TV8 ekranlarında karşınıza çıkacak.




Melek Şengönül cinayeti hakkında ise hala kimin neden öldürdüğü bulunamamıştı. 29 yerinden bıçaklanarak öldürülen Melek Şengönül'ü evini vermek istediği çiftin kim olduğu konuşulmuştu. Diğer bölümlerde yeni bir dosya olarak çıkan Osman Beyin eşi ve kızları nerede ? sorusuna yanıt bulunabilecek mi ? Melek Şengönül cinayeti hakkında verilen ifadelerde Ahmet K.'nın ve Kuzeni Bünyamin A.'nın neden çelişki olduğunu konuşulmuştu.

Diğer Bölümler içinGerçeğin Peşinde 24 Ekim 2018 Çarşamba 291. Bölüm Son Durumlar

İlginizi Çekebilir = Gerçeğin Peşinde 23 Ekim 2018 Salı 290. Bölüm Önemli Olaylar

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..