Gerçeğin Peşinde 24 Ekim 2018 Çarşamba 291. Bölüm Son Durumlar - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Ekim 2018 Çarşamba

Gerçeğin Peşinde 24 Ekim 2018 Çarşamba 291. Bölüm Son Durumlar

Gerçeğin Peşinde 24 Ekim 2018 Çarşamba 291. Bölüm Son Durumlar - Kurgu Gücü

Serap Peköz'ün sunumuyla hafta içi her günü TV8 ekranlarında çıkan Gerçeğin Peşinde 291. bölüm izle yine esrarengiz cinayet dosyaları ve kayıp dosyalarıyla 24 Ekim tarihinde yine karşımızda..




TV8 ekranlarının her gün saat 13:15'te yayınlanan sabah programı çarpıcı dosyalarla cinayetleri araştırıp suçluları ortaya çıkarıyor. Uzman kadrosu sayesinde Gerçeğin Peşinde, hiç çözülmeyecek denilen cinayet dosyalarını bile çözüyor. Sadece cinayet dosyaları değil, kayıp olan kişileri de ailelerine kavuşturan Gerçeğin Peşinde 291. bölüm izle ile bugünde karşınızda olacak.



Melek Şengönül cinayeti katilleri hala bulunamazken Miyase Bedir cinayetinde ise sonlara ulaşıldığı biliniyor. Peki evinde 29 yerinden bıçaklanarak öldürülen Melek Şengönül'ü kim neden öldürdü ? Diğer yandan evinde ölü bulunan 74 yaşındaki yaşlı kadın Miyase Bedir'i kim neden öldürdü ? sorusununda yanıtı neredeyse bulunmak üzere olduğu söylenmektedir.

Peki Kadriye Hanım yıllardır kayıp kızı Şafika'yı bulabilecek mi ? Mikail Dağdelen nerede ? Tüm cevaplar Gerçeğin Peşinde 24 ekim izle programında..

Diğer bölüm olan Gerçeğin Peşinde 290. Bölüm İzle de neler olduğunu öğrenmek için konumuzu inceleyebilirsiniz.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..