Gerçeğin Peşinde 23 Ekim 2018 Salı 290. Bölüm Önemli Olaylar - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Ekim 2018 Salı

Gerçeğin Peşinde 23 Ekim 2018 Salı 290. Bölüm Önemli Olaylar

Gerçeğin Peşinde 23 Ekim 2018 Salı 290. Bölüm Önemli Olaylar - Kurgu Gücü

Hafta içi her gün Serap Paköz'ün sunumuyla TV8 ekranlarında çıkan Gerçeğin Peşinde 290. Bölüm izle ile karşınıza çıkıyor. Gerçeğin Peşinde 23 Ekim 2018 salı günü neler yaşanacak ? Tüm Detaylar konumuzda.



İlginizi Çekebilir = Gerçeğin Peşinde 22 Ekim 2018 Pazartesi 289. Bölüm Neler Konuşulacak

Gerçeğin Peşinde, hafta içi her gün TV8 ekranlarında birbirinden farklı çarpıcı dosyalarla karşımıza çıkıyor. Cinayetleri aydınlatmak için uzman ekipleriyle hem araştırma yapıp hem de konuşup durum hakkında detaylar arıyorlar.




Melek Şengönül evinde sakladığı ata altınları için mi yoksa sosyal medyadaki ilişkileri yüzünde öldürüldü. Neden 29 bıçak darbesi uygulandı ? Uzmanlara göre; birisi eziyet etmek için yapmış gibi görünüyor ifadelerini söylüyor. Bakalım Gerçeğin Peşinde 290. Bölüm izle de neler yaşanacak ? Miyase Bedir cinayetini kimin işlediği, Melek Şengönül'ü kim neden öldürdüğü, Şafika ve Mikail Dağdelen'in nerede olduğu bulunabilecek mi ? Tüm detaylar Gerçeğin Peşinde 23 Ekim izle ile karşınızda olacak.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..