Xiaomi Mi Mix 3 Çift Ön Kamerasıyla Fotoğrafları Ortada Dolaşıyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Ekim 2018 Pazar

Xiaomi Mi Mix 3 Çift Ön Kamerasıyla Fotoğrafları Ortada Dolaşıyor

Xiaomi Mi Mix 3 Çift Ön Kamerasıyla Fotoğrafları Ortada Dolaşıyor - Kurgu Gücü

Xiaomi Mi Mix 3 henüz daha kendisi ortaya çıkmamışken fotoğrafları ortada dolaşıyor. Çift ön kameraya sahip olmasının yanı sıra daha bir sürü güzel özelliği ile geliyor. Piyasa çıkmasına 5 günden az bir zaman kalmış olan Xiaomi Mi Mix 3, daha çıkmadan fotoğrafları her yerde dolaşıyor. Zaten sizlerde biliyorsunuz ki bir ürün daha çıkmadan görüntülerinin ortalıkta dolaşıyor olması artık çok normal bir durum halini aldı. Bu durum yeni çıkacak olan Xiaomi Mi Mix 3'te de aynı oldu.



Görüntülerine baktığımızda tasarımında ilk öncelik olarak ön kısmında bulunan iki tane kamera oldukça dikkat çekiyor. Bu iki kamera ile tam tamına 24 MP'lik fotoğraflar çekme imkanınız olacak. Yüz tanımlama sistemi de bulunan telefonda, bu özelliği sağlayan sensörler de ön kamera kısmında bulunuyor.


İlginizi Çekebilir = 2018 Yılının En Çok Satan Akıllı Cep Telefonları Listesi

Görünür olarak bir parmak izi okuyacak bir okuyucu konulmayacak Xiaomi Mi Mix 3'ün hemen arka kısmında bir parmak izi okuyucu olacağı biliniyor. Bunun dışında cihazın arka kısmının cam kaplama olması ve bu sayede de kablosuz şarj özelliğinin de olabileceği konusunu ortaya çıkartıyor. Xiaomi'nin resmi Weibo hesabında paylaşılanlar doğrultusunda yarattığı izlenim, Mi Mix 3'ün tam bir sanat temeli oluşturduğunu gösteren özel bir edisyon olarak piyasaya sürüleceği izlenimini sunmuş oldu.



Bu cihaz gerçekten sanat eseri gibi bir cihaz olacak. Piyasaya çıktığında Xiaomi Mi Mix 3 fiyatı ne olacak onu da göreceğiz. Şuanda fiyatları konusunda bir durum söz konusu değilken bir durum söz konusu olduğunda yine sitemizden haberlerini alabileceksiniz.

İlginizi Çekebilir = Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..