Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Aralık 2018 Salı

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Oyun meraklısı oldukça fazla kişi var. Kimi görselliğe önem verirken kimi ise oyunun hikayesine önem verir. Bazı oyunlar vardır ki hikayeleriyle resmen sizlere gerçek dünyayı unutturacak derecededir. İşte bu oyunlar arasında en iyi hikayeli oyunlar diyebileceğimiz 10 oyunu sizler için derledik.


Oyun diyince bizleri biraz da olsa farklı heyecanlara sürüklemeli. Çok oyun oynamayan biri olan ben bile bu oyunların hikayesi sayesinde ara sıra bu oyunları oynamaya başladım. Gerçekten gerçek dünyayı aratmayacak oyunlar olduğunu söyleyebiliriz. Zaten bu oyunların en çok tercih edilen oyunlar arasında olduklarını da göreceksiniz.



Videomuzdan izleyebilir ya da konumuz içerisinde de detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft

God of War

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - God of War - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
God of War hikayeli oyunlar listesinde birinci sırada yer alıyor. Belki de en sert eleştiri yapan kişilerden bir neredeyse tam not alanGod of War, 2018 yılının en iyi çıkış yapan konsol oyunudur. Konsol oyunu olmasına rağmende hikayesiyle gerçekten oyun severlere konsol aldıracak bir tip oyundur.


Witcher Serisi

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - Witcher Serisi - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Bir çok oyuncunun hikayesi yüzünden en çok sevdiği efsane bir oynayışı olan Witcher Serisi, ana hikayesi bir yana, en ufak hikayeleriyle bile tek başına bir oyun yapılabilecek kapasitedir.




Mafia

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - Mafia - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Sıradan bir hayat yaşayana ana karakter taksi şoförü Thomas Angelo, günlerden bir gün yanlış zamanda olmaması gereken bir yerde olması üzerine mafyalarla karşılaşır. Bu durum üzerine bir olay için mafyaya istemeden yardım ederek mafyaya dahil olmuş olur. Hikayesiyle adeta gerçek dünyayı size unutturacak bir oyundur.

To The Moon

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - To The Moon - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Bu oyunda size adeta gerçek dünyayla bağlantınızı kestirecek ve duygusal bir hayat içine sürükleyecek. Senaryosu ile zaten sizi etkileyecek olan bu oyunun grafiklerinin pek iyi olduğunu söylemek mümkün değil.


Silent Hill 2

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - Silent Hill 2 - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Oyun tutkunlarının vazgeçilmez ve unutulmaz oyunlarından bir tanesi olan Silent Hill 2 de ölen eşinden kendi imzası ve el yazısıyla mektup alması üzerine aksiyona atılan bir kişiyi konu alan bir oyundur. Oyun içerisinde 6 farklı final yer alıyor ve bu finallerden hangisine ulaşacağınıza da siz karar veriyorsunuz.




Elder Scrolls V Skyrim

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - Elder Scrolls V Skyrim - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Oyunda Oblivion olaylarının yaklaşık 200 sene sonrasında Skyrim'de geçiyor olması konu alınıyor. Oyuna idam edilmek üzere bir kasabaya götürülen mahkum olarak başlayacaksınız. Sizi tam idam edecekleri zaman ejderler kasabaya saldırıyor ve siz o arada kurtuluyorsunuz. Aradan bir süre sonra ejderhalardan bir tanesini öldürüp ruhunu da derin bir şekilde içimize çekmemiz sonucunda '' Dragonborn '' olduğumuzu öğrenerek oyuna devam ediyoruz. Zaten konumuzdan da anlaşılacağı gibi hikayesiyle adeta sizleri gerçek dünyadan soyutlayacak bir oyun konumunda ve günümüzde hala oynanıyor.

Assassin’s Creed 2 / 3 / Revelations

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - Assassin’s Creed Revelations - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Assassin’s Creed serisinin içinde yer alan ana karakter olan Ezio'nun tüm hayatını konu alan bir oyun olarak biliniyor. Bu üçleme hikaye olarak oldukça kaliteli olması ve Türkiye'nin İstanbul şehrinde geçiyor olması bunun beraberinde eski İstanbul'un tarihini yaşattığı için hala oynanan güzel oyunlardan bir tanesidir.


The Last of Us

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - The Last of Us - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Bir kız ile babasının tam bir kaos içinde olan bir dünyada hayatta kalma çabalarını konu alan hikayesiyle gerçek dünyayı aratmayacak bir oyundur. Dünya bir mantar yüzünden tehlikededir. İşte bu mantar yüzünden insanlar zombilere benzeyen tuhaf yaratıklar olurlar. Bu yaratıklardan kurtulmaya çalışan baba ile kızının hikayesini anlatan oyundur.




BioShock Serisi

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - BioShock Serisi - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Ütopik bir dünya da su altında kurulmuş bir şehrin içinde geçiyor. 1960'lı yıllarda kurulan bu şehir içinde geçen oyunda kendi yönetimini kurmuş ve dış dünyadan bağımsız olarak yaşayan bir topluluk bulunuyor. Bizim oyundaki amacımız ise işin içinde yalan mı gerçek mi ikilemini çözmeye çalışıyoruz.

 Shadow of The Colossus

Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak Oyunlar - Shadow of The Colossus - Kurgu Gücü
Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
Hikayesiyle sizleri adeta gerçek dünyanın dışına çıkarak bu oyun da listemizde yer alıyor. Fazla diyalog bulunmaması, açık bir dünya olmaması ve grafiklerin çok çok iyi olmamasına rağmen hikayesiyle sizleri etkileyecek bir oyundur. Oyunda etkili müzikler ve dram sahnelerinin olması zaten en iyi hikayeli oyunlar arasında yer almasına yetiyor da artıyor bile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..