Blogger'da Yanlışlıkla Kalıcı Olarak Silinen Blogları Geri Nasıl Alırım - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Aralık 2018 Cumartesi

Blogger'da Yanlışlıkla Kalıcı Olarak Silinen Blogları Geri Nasıl Alırım

Blogger'da Yanlışlıkla Kalıcı Olarak Silinen Blogları Geri Nasıl Alırım

Blogger barındırıcısını kullanıyorsunuz ve yanlışlıkla en iyi blogunuzu sildiniz ve bütün emekleriniz gitti diye düşünüyorsunuz. Hiç korkmayın! Biz buradayız. Google, öyle güzel kaliteli bir sistem kurmuş ki önlem olarak hizmet aldığı en önemli konulardan bir tanesi de silinen blogu bir nevi yedeklemek oluyor. Peki konuyu fazla uzatma da Blogger'da silinen blogu geri almak için ne yapacağımızı anlat diyor olabilirsiniz. O zaman sizi kırmayıp direk konuyu sizler için açıklığa kavuşturalım.



Blogger'da silinen blogu geri almak için yapacağınız işlemler aslında çok basit bir kaç yoldan geçiyor. Sonuçta hepimiz bir blogu silip illa ki pişman olabiliriz ya da yanlışlıkla silip bütün emeklerimizin gittiğine üzülebiliriz. Google bunun önlemini elbette almıştır. Alması da son derece gerekli bir durumdur. Evet şimdi konunun çözümüne gelelim.



Blogger'da Silinen Blogu Geri Almak İçin Yapılması Gerekenler


  • Silmiş olduğunuz blogu geri almak için öncelikle Google hesabınız ile blogger.com adresine giriş yapın.
  • Blogger'a giriş yaptığınız da paneliniz karşınıza çıkıyor. Sol menü yer alan Bloglarım işaretini tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir görüntü çıkacak. Bu görüntü içerisinde Son Bloglar, Tüm Bloglar, Silinen Bloglar ve Yeni Blog seçenekleri olacaktır.


Blogger'da Silinen Blogu Geri Almak - Silinen Bloglar

  • Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi '' Silinen Bloglar '' alanında görülen blogunuza tıklayınız.
  • Bu bloga tıkladığınızda açılan sayfada sildiğiniz tüm bloglar çıkacak.
  • Siz Blogger'da silinen blogu geri almak istediğiniz bloga tıklayınız.
  • Tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir alan çıkacak.

Blogger'da Silinen Blogu Geri Almak - Silme İşlemini Geri Al

  • Bu alandan ister blogu '' Kalıcı Olarak Sil '' isterseniz de '' Silme İşlemini Geri Al '' seçeneklerinden hangisi sizin için uygunsa tıklayarak işleminizi yapın.



Evet arkadaşlar bu şekilde Blogger'da silinen blogu geri almak için ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oluyorsunuz. Aklınıza konu hakkında takılan herhangi bir sorun olursa bu konu altında yorum olarak sorabilirsiniz.

Dipnot= Son olarak şunu da belirtmeliyim ki Silme İşlemini Geri Al değil de Kalıcı Olarak Sil seçeneğini tıklayıp blogunuzu Kalıcı olarak silerseniz o blogu bir daha geri getiremeyeceğinizi unutmayın.

İlginizi Çekebilir = Adım Adım Doğal Yollardan Backlink Nasıl Alınır-Backlink Ne İşe Yarar

5 yorum:

  1. bende kalıcı olarak sildim şimdi geri açılmıyor blog gitmesi önemli değilde aynı ismi alamıyorum o çok kötü oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kalıcı olarak silme olayından sonra hem blog gidiyor olması hemde bir daha aynı isimle alamıyor olunması kötü bir durum

      Sil
  2. Bilgi için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. Peki ben benim blogumu kimin gördüğüne nasıl bakarım bu blogda cevap varsa kusura bakmayın yeni gördüm blogunuzu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle sitemizi ziyaret edip yorum yazdıgınız için teşekkür ederiz. Sorunuza gelecek olursak, bunun için Google Analytics'i kullanabilirsiniz.

      Sil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..