İnstagram Fenomeni Simge Barankoğlu'na Elektronik Sigara Şoku - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Ekim 2018 Perşembe

İnstagram Fenomeni Simge Barankoğlu'na Elektronik Sigara Şoku

İnstagram Fenomeni Simge Barankoğlu'na Elektronik Sigara Şoku - Kurgu Gücü

Sosyal medyada '' Örümcek korktun mu, yılan korktun mu '' repliği ile fenomen olan Simge Barankoğlu gözaltına alındı. Yayınladığı bu video sayesinde sosyal medya gündemine damga vuran güzel fenomen, bundan 8 ay önce de Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla karşımıza çıkan Beyaz Show'a katılmıştı. İzmir'de yaşayan sosyal medya ün salmış ve Instagram platformunda tam tamına 635 bin takipçisi olan '' Yılan Korktun mu ? '' repliğiyle 1 yıl öncesinde gündeme oturan 23 yaşındaki Simge Barankoğlu göz altına alındı.



Haberde paylaşılan bilgiye göre Simge Barankoğlu, Türkiye üzerinde satışı yasak olan e-sigaraların yani elektronik sigaraların reklamını yaptığı iddiası üzerine gözaltına alındığı belirtiliyor. Tabi hemen akıllara Türkiye'de elektronik sigara yasak mı ? yasaksa neden yasak ? olduğu geliyor.

İlginizi Çekebilir = Milli Futbolcu Arda Turan Hakkında ŞOK Yakalanma Kararı Çıktı

Daha önce bunu konu üzerinde Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Daire Başkanlığı yetkilileri açıklamalar yaparak net bir açıklama sunmuştu.


Yapılan açıklamada '' E-sigaranın içeriği geleneksel sigara ile benzerdir. Söylenmiş olduğu gibi 'sigaradan daha az zararlı' olduğuna dair sağlam bir kanıt sunabilen herhangi bir bilimsel araştırma yoktur. Oluşturulmaya çalışılan 'daha sağlıklı' algısı ile pazar payında muhtemel düşüş manipüle ediliyor, bir B planı olarak gelecekte sigaranın yerini alması planlanıyor ve bütün çalışmalar bunun üzerine yapılıyor. '' bilgiler sunulurken devamında ise '' Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca bugüne kadar kartuşu nikotin içeren herhangi bir elektronik sigara markası için ithalat izni verilmemiş ve ruhsatlandırılmamıştır. Dolayısıyla ülkemize sokulması ve her türlü ticaretinin yapılması yasaktır. '' diye açıklamalarda bulunarak elektronik sigaranın satışı ve reklamının yasak olduğunu net olarak bildirmiştir.

Konu hakkında yaşanan gelişmeler olduğunda konumuzun içerisinde bulabileceksiniz.

İlginizi Çekebilir = Avrupa Ülkeleri Arasında Dünya Turu Yapabileceğiniz 15 Vizesiz Ülke

Konu hakkında bilgiler haber kaynaklarından alınmış olup Kurgu Gücü doğruluğu konusunda herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

2 yorum:

  1. Orasını burasını aça aça fenomen oldu işte. Örümcek korktun muymuş saçmalık. İşte hep sonları böyle oluyor. Para bozar insanı.

    YanıtlaSil
  2. ŞanlıŞöhret20.10.2018 00:30

    eeee işte ne oldum demicen ne olacağım diyeceksin. Bir anda fenomen olunca işler paranın kokusunu alınca değişiyor.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..