Gerçeğin Peşinde 17 Ekim 2018 Çarşamba 286. Bölüm İle Karşınızda - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Ekim 2018 Çarşamba

Gerçeğin Peşinde 17 Ekim 2018 Çarşamba 286. Bölüm İle Karşınızda

Gerçeğin Peşinde 17 Ekim 2018 Çarşamba 286. Bölüm İle Karşınızda - Kurgu Gücü

Gerçeğin Peşinde 17 Ekim 2018 tarihinde Serap Ezgü'nün sunumuyla Gerçeğin Peşinde 286. Bölüm izle olarak karşımıza çıkıyor. Gerçeğin Peşinde 286. Bölüm izle de bugünkü konu henüz yeni konu olan evinde 29 yerinden bıçaklanarak öldürülen Melek Şengönül'ü kim, neden öldürdü ? Altınları bulamadı mı ? Altınlar kime verilecek ? gibi sorulara cevap aranacak.



Dün Enver Ç.'nin yaptığı açıklamalarda '' Melek hanım bana başına gelen her şeyi anlattı. Melek hanımı son gördüğümde altınları geri vermiştim. Melek hanımın mal varlığını kimse bilmiyordu. '' gibi iddialarına gerekirse programa da katılırım diye ekleme yaptı. Melek Şengönül'ün parasını, altınlarını ve ziynet eşyalarını kimler biliyordu ? soruları da dün araştırıldı ve konuşuldu.



Evinde ölü bulunan 74 yaşındaki yaşlı kadın Miyase Bedir cinayeti hakkında da araştırmaların hızlı devam ettiğini ve son gelindiğini Handak Bakbak, Gerçeğin Peşinde 285. Bölüm içerisinde bildirmişti.

Cinayet tahmin edildiğinden bir gün sonra işlendiği konusu konuşuldu. Cinayet tahmin edildiğinden bir gün sonra işlendiyse peki yaşlı kadın o gece kimde kaldı ? Miyase Bedir'in torunun Suna'nın eşi Yasin '' 30 Mart 2017'de nerede olduğumu hatırlamıyorum. '' dedi. Evinde ölü bulunan 7 yaşındaki yaşlı kadının olay günü ayağında bulunan çorapları nerede ?

Miyase Bedir'in komşusu canlı telefon bağlantısına katıldı. Serap Ezgü Ne gördünüz diye sordu. Komşusu '' Ben bir şey görmedim ama Çok sesler oldu. Miyase Ablaya bir şey olmuş konu komşu koştuk. Koştuğumda asker orada zaten. Ambulansta kapıda ve hala kalpten dolayı öldüğü şüphesi vardı. Ondan gözüm gitti. Miyase teyzemiz çok temiz bir hanımdı. Cenaze evine gitmiş ve gelmişler sonra çoraplarını yıkamış ve ipe asmış. Bir gün önce mi astı, o gün mü astı bulunduğu gün mü astı bilmiyorum. '' ifadelerinde bulundu. Peki Cinayet tahmin edildiğinden bir gün sonra mı işlendi ? sorusu konuşuldu.

Gerçeğin Peşinde 17 Ekim 2018 çarşamba günü bir kayıp dosyası daha konu alındı. Zehra hanımın 2,5 senedir kayıp Mikail Dağdelen nerede ? İstanbul'da sır kayıp. 28 yaşındaki genç Mikail Dağdelen'den iki buçuk senedir haber alınamıyor. Babasıyla problemleri olduğu biliniyor. Kayıp Mikail'in kardeşi Samed Dağdelen katıldığı telefon görüşmesinde '' Abim benim kimliğimi kullanıyor olabilir '' ifadelerini kullandı. Araştırmalar başlatıldığı belirtiliyor.


29 yerinden bıçaklanarak öldürülen Melek Şengönül cinayeti hakkında araştırmalar bu programda da devam etti. Programa Melek Şengönül'ün eniştesi canlı telefon bağlantısıyla katıldı. Enver Ç. hakkında şok iddialar ortaya çıkıyor. Enver Ç. Salih'e '' Beni onunla tanıştır sana bir daire veririm bana Melek'in yerini söyle '' şeklinde söylemlerde bulunduğu iddia ediliyor. Bunun sonucunda programa canlı olarak katılan Ekrem Ç. tüm soruları yanıtladı.

Ayrıca Miyase Bedir cinayeti hakkında Handan Bakbak '' Cinayet birden fazla kişi tarafından işlenmiş olabilir. '' iddiasını ortaya attı. Bunun ardından Adli Tıp Uzmanı Taner Güven '' Öldürülmeden önce ilaç verilmiş olabilir '' iddiasında bulundu.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

1 yorum:

  1. Seyhan Akşen25.08.2019 12:54

    Miyase Bedir cinayeti çözüme kavuşmuş muydu acaba

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..