Gerçeğin Peşinde 285. Bölüm Cinayetlerde Gelinen Son Noktalar - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Ekim 2018 Salı

Gerçeğin Peşinde 285. Bölüm Cinayetlerde Gelinen Son Noktalar

Gerçeğin Peşinde 285. Bölüm Cinayetlerde Gelinen Son Noktalar - Kurgu Gücü

Her gün TV8 ekranlarında karşımıza Serap Ezgü'nün sunumuyla çıkan Gerçeğin Peşinde 285. Bölüm izle, Miyase Bedir cinayetinde sona yaklaşırken, Melek Şengönül cinayeti hala aydınlanmış değil. Fakat Kayıp İkizin bulunduğu haberi geçtiğimiz bölümde verilmişti.



Bir önceki bölüm olan Gerçeğin Peşinde 284. bölüm içinde Miyase Bedir cinayeti hakkında DNA örnekleri ortaya çıkmıştı. Bu DNA örnekleri inceleniyor ve tırnak sürüntüleri incelenmeye devam ediyor. Gerçeğin Peşinde 16 Ekim 2018 tarihinde saat 12:50'de karşınıza tekrar gelecek ve Miyase Bedir'i kim neden öldürdü ? ve bunun beraberinde Melek Şengönül cinayetinde yaşanan son gelişme olan Enver Ç.'nin '' Melek'i 40 senedir özlüyordum '' demesi ve evleneceğim demesi üzerine olaylar daha da karışıyor.

Melek Şengönül cinayetinde Gerçeğin Peşinde tek parça izle de bir laptobun çalındığı program içerisinde söylenmişti. İşte bu olay üzerine dünkü bölümde Melek Şengönül'ün evinin yakınlarında bir dere olduğu ve çalınan laptobun bu dereye atılmış olma ihtimali de araştırılıyor. Melek Şengönül'ün cinayetinin işlediği evin her tarafı karış karış mercek altına alınmıştır. Yapılan incelemeler sonucunda eve dört taraftan rahatlıkla girilebildiği belirtilmişti. Gerçeğin Peşinde full izle ekibi bunu yerinde göstermişlerdi.



Melek Şengönül'ün yeğeni Zeynep, Enver Ç. hakında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zeynep '' Beni Dolandırmak için araştırmış bulmuş. Benim bu saatten sonra kaşıma gözüme mi gelecekti zaten. Hepsi palavraymış. '' dedi. Devamında '' Beni araştırmış, kaç evim var, kaç tane ev sattım, arabam mı var neyim var. Hepsi öğrenmiş. '' dedi. Zeynep, '' Olayı ilk duyduğumda adını ben verdim. '' dedi.

Enver Ç. bu durumlara yanıt olarak '' Melek'i son gördüğümde altınları geri vermiştim '' dedi. Devamında '' Melek hanımın mal varlığını kimse bilmiyordu. '' diye ekledi. Daha sonra '' Melek hanım başına gelen her şeyi bana anlatmıştı. '' dedi.

Ek olarak cinayetler dışında yardım sever manav Cihan Adak, Gerçeğin Peşinde programına katıldı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde manavlık yapan Cihan Adak, dükkanın önünde düşürülen 1000 TL'nin sahibini arıyor.

İlginizi Çekebilir = Kızım 1. Bölüm 19 Eylül 2018 Tarihinde TV8 Ekranlarında Yayınlandı

Miyase Bedir cinayeti için katil solak mı ? Akrabalar arasında solak olan var mı ? soruları araştırılıyor. Programa Miyase Bedir'in torunu Betül de bugün katıldı. Ayrıca Sedat, Suna, Umut ve Emine hanım da programda yerlerini aldılar. Programda büyük bir ayrıntı daha.. Miyase Bedir elinden ameliyat olmuş ve eldiven takıyormuş fakat evinde eldiven bulunmamış. İbrahim Akyaz'a eldiven konusu soruldu ve '' Cinayet yerinde eldiven yoktu '' cevabını verdi. Cinayet hakkında çıkan ayrıtılar arasında solak kişiler aranırken İbrahim Ayaz'a sorulduğunda '' Oğlum Onur solak '' cevabı alındı.

İlginizi Çekebilir = Gerçeğin Peşinde 17 Ekim 2018 Çarşamba 286. Bölüm İle Karşınızda

Programa Gizli bir tanık telefonla katıldı ve bir kuyumcuda Miyase Bedir'in oğlu Salih Akyaz'a benzeyen birinin gül küpe bozdurduğunu söyledi.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

1 yorum:

  1. Müsade Bedir cinayeti aydınlatacak olan konu DNA örnekleri sanırım

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..