Gerçeğin Peşinde 284. Bölüm İle İki Cinayet Dosyası İnceleniyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Ekim 2018 Pazartesi

Gerçeğin Peşinde 284. Bölüm İle İki Cinayet Dosyası İnceleniyor

Gerçeğin Peşinde 284. Bölüm İle İki Cinayet Dosyası İnceleniyor - Kurgu Gücü

Serap Ezgü'nün sunduğu Gerçeğin Peşinde 284. bölüm izle ile 15 Ekim 2018 pazartesi günü yine sizlerin karşısına çıkıyor. Programda evinde ölü bulunan 74 yaşındaki yaşlı kadın Miyase Bedir ve Melek Şengönül cinayetlerini kimlerin işlediği aranıyor.



Bir önceki bölümde Miyase Bedir'in üzerinde 5 Kıl bulunduğu ve tırnaklarında sürüntüler olduğunu Handan Bakbak açıklamıştı. Bunun üzerine bulunan 5 kıl ve tırnak sürüntüleri kime ait olduğu merakla bekleniyor. Gerçeğin Peşinde 284. bölüm içinde neler yaşanacak ? Evinde ölü bulunan 74 yaşındaki yaşlı kadın Miyase Bedir cinayeti hakkında araştırmalar devam ediyor. Gerçeğin Peşinde 284. bölüm izle programda diğer bir cinayet dosyası olan Melek Şengönül'ü kim neden öldürdü sorusuna da cevap aranıyor.



Melek Şengönül'ü Kim neden öldürdü ? sorusu merak edilirken, Cengiz, '' Aldığımız evin karşılığında altınları verirken yanımızda yabancı yoktu '' ifadelerini Gerçeğin Peşinde 283. bölümde açıklamıştı. Melek Şengönül'ün yeğeni Zeynep bir önceki programda canlı telefon bağlantısıyla bağlanmış ve '' Kolundaki son bileziği hayvanlar için bozdurduğunu söylerdi, parası yok gibi davranırdı. '' ifadelerinde bulunmuştur. Bir önceki bölümde yapılan açıklamada '' Cinayet sonrasında Melek Şengönül'ün evinde yaklaşık 900 Bin lira değerinde 523 adet ata altını bulunmuştur. ' diye bildirildi.


Gerçeğin Peşinde 284. bölüm tek parça izle, yaşlı kadın Miyase Bedir'in bedeninden Çıkan DNA örnekleri kime ait olduğu araştırılıyor. Buna ek olarak yeni bir dosya olan '' Kayıp İkiz Bulundu mu '' sorusu da Gerçeğin Peşinde 15 Ekim tarihinde yayınlanan programında konuşuluyor. İkiz bebeklerinden bir tanesine öldü denildi. O ise satıldığından şüpheleniyor. Ben anne olarak 8 senedir savaş veriyor çocuğumu bulmak için diye Mine hanım diğer çocuğunu aramaya devam ediyor.

Programda evinde ölü bulunan yaşlı kadın Miyase Bedir cinayetinde hızla sona yaklaşıldığı söyleniyor. Serap Ezgü, bunu Handan Bakbak'ın söylediği DNA örneklerini açıklamasından dolayı söyleyebiliyoruz dedi. Suna bazı şeyleri herkesten önce nasıl biliyordu ? Suna, Miyase Bedir'in oğluna annesinin öldürüldüğünü mesaj atıyor. Tüm detaylar programda.


Miyase Bedin cinayetinde gelinen son nokta. Miyase Bedir'in torunu Suna hanımın kayın biraderi Ferdi.. Ferdi normalde cezaevindeyken 7 gün Maltepe cezaevinden çıkıyor. Çıktığı tarih ise 21 Mart olarak biliniyor. 28 Martta dönmesi gerekirken dönmüyor ve 2 gün firar sayılması için yasal süre bekleniyor ve teslim olmayınca 30 Martta firar kaydı yapılıyor. Bunun üzerine 10 Nisan tarihinde ise hırsızlık yapıp 11 Nisanda yakalanıyor.

Kayıp İkizler öldü mü satıldı mı ? sorularına cevap programda veriliyor ve 25 yıllık hasret sona eriyor. Kayıp İkiz İzmir de bulunuyor..

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..