Baktığınızda Büyüleneceğiniz Hipnotize Edici 10 Enteresan Gift - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Ekim 2018 Pazar

Baktığınızda Büyüleneceğiniz Hipnotize Edici 10 Enteresan Gift

Baktığınızda Büyüleneceğiniz Hipnotize Edici 10 Enteresan Gift - Kurgu Gücü

Bazen insanlar hipnotize olup farklı diyarlara gitmek isterler. Dünyanın farklı boyutlarına gitmek isterler. Baktığınız zaman sizi adeta büyüleyip içine çekerek hipnotize edecek giftler ile farklı bir boyut yaşayacaksınız.




Öncelikle sizlere Hipnoz nedir ? sorusuna cevap vererek kısa bir açıklamada bulunalım.
Psikolojiye göre hipnoz, bir tür yapay uyku ya da diğer bir değişle uyku ile uyanıklık arası haline denir. Hipnoz terimi ilk olarak Yunan mitolojisinde bulunan uyku ilahından esinlenmiş İskoç hekim James Braid kullanmıştır. Hipnoz yöntemi ile genelde Hipnoterapi yapıldığı bilinir. Hipnoterapi nedir ? diye soracak olursanız Hipnoz edilen kişiye sorular sorulup bilinçaltındaki hastalığın neden kaynakladığını öğrenip ona bir çözüm bulma yöntemidir diyebiliriz.


Hipnoz belki de hayatımızın çoğu alanında kullanılıyor ve biz bunun farkında bile olmuyor. Tv reklamlarında, dışarıda gezerken, alışveriş yaparken yeni genel olarak hayatımızın her alanında bizleri içine sürekleyen şeyler yapılıyor. Kesinlikle ben kanmam etmem demeyin çünkü zaten siz kanmıyorsunuz, sadece farkına varmıyorsunuz.. Bu durum kimileri içinde tedavi maksatlı olarak da kullanılabiliyor. Genel olarak Psikologlar kullanıyor. Psikolojik bir sorunu olan bir kişiyi hipnoz ederek sorunun derinliklerine inerek çözüm bulmaya çalışabiliyorlar.



Sizler de konumuzdaki giftlere bir göz atın. Hipnotize olmasa bile en azından sizi etkileyebilecek şeyler olduğunu düşünüyoruz.


Baktığınızda Büyüleneceğiniz Hipnotize Edici 10 Enteresan Gift


Gözlerinizi hiç kırpıştırmadan 10 saniye boyunca bakın. Göreceğiniz şey giftin yavaşladığı olacaktır.



Sanki adeta üzerinize bir şey geliyormuş hissi yaşayıp, bir boşluktan aşağıya yuvarlanıyormuş gibi bir his yaşayacaksınız.



Çizgiler sanki üstünüze geliyormuş gibi olacak.





Giftin ucunu takip edin ve sizi adeta hipnoz etsin.



Sanki bir şeyin üzerine örtü örtülüyormuş gibi hissedeceksiniz.


Gözlerinizi hafif kısarak bakın.




Gözlerinizi hafif kısın ve bakın. Sanki bir örümcek göreceksiniz.


Bu gifte bakıp da içine dalmamak mümkün değil.


Sanki eriyip giden bir şeyin olduğunu göreceksiniz.




Gözlerinizi hafif kısın ve ne gördüğünüzü yorum yazın..



Evet sizi en çok hipnotize eden gift hangisi oldu bizimle aşağıda yorum olarak paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..