Kızım 4. Bölümde Demir'e Çocuk Esirgeme ve Sahte Teyze Şoku - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Ekim 2018 Cumartesi

Kızım 4. Bölümde Demir'e Çocuk Esirgeme ve Sahte Teyze Şoku

Kızım 4. Bölümde Demir'e Çocuk Esirgeme ve Sahte Teyze Şoku - Kurgu Gücü

Kızım 4. Bölüm 12 Ekim 2018 cuma günü severleri için TV8 ekranlarında yayınlandı. Kızım son bölümde Uğur cezaevi yolunda. Hayatının en kötü zamanlarını yaşayan Demir, bir yandan da Uğur için endişeleniyor. Küçük kız Öykü'nün sözde teyzesini bulmuş olan küçük kızın babası Demir, sözde teyzesine şu soruyu sorar '' Öykü'nün gerçek babası mıyım ? '' soru merakla beklenmektedir. Kızım 4. Bölüm izle isteyenler için en büyük olay ise Demir'in Sosyal Hizmetlere verdiği dilekçeden geldi. Çocuk Esirgeme Yurdu yetkilileri bu dilekçe üzerine Öykü'yü alıyor.




Candan bunu üzerine gözyaşlarını tutamıyor ve küçük kız Öykü, güzeller güzeli Candan'ı ( Leyla Lydia Tuğutlu ) teselli etmek için çabalıyor.

Kızım 4. bölüm full hd izle dizisinde yeni yeni bombalar ortaya çıkıyor. Demir'in bulduğu sözde Öykü'nün teyzesi olan kadın meğersem gerçek teyzesi değil hatta Öykü'nün annesin de ölmediğini öğreniyor. Sözde teyze tam yurt dışına çıkacakken Demir yakalar ve ondan gerçek teyze olmadığını ve Öykü'nün annesinin hayatta olduğunu öğrenir.



Demir, kızı Öykü'nün Çocuk Esirge Yurdu'nun alması üzerine iyice mutsuz olur morali bozulmaya başlar. Bir gece Candan'ın evine geç saatte gelen Demir zile basar ama uyudukları için eve giremez. Bunun üzerine çitlerden atlayıp bahçeye girer ve bahçe kapısından girmeye çalışır fakat bahçe kapısı da kilitli olduğu için mecburen geceyi bahçede geçirmek zorunda kalır. Sabah Candan uyanır ve bahçeye çıkar ki ne görsün Demir uykusunda '' kaçsana '' diye sayıklıyor. Candan, Demir dürter ve uyandırmaya çalışır. Demir aniden zıplayarak uyanınca Candan bir korkar..

İlginizi Çekebilir = Okuduğunuz Zaman Aklınızı Alacak Hayata Dair 100 İlginç Bilgi

Kendi büyüttüğü atın satıldığını duyan Candan hanımın morali oldukça çok bozuluyor ve üzülüyor. Öykü okul dışında gördüğü sincap için arkadaşı Mertcan'ı ikna eder ve okuldan kaçarlar. Bunun yanı sıra iki kişi gelip Candan hanıma, güvenlik şirketinden Murat beyin evine kamera takılmak için yollandıklarını söylerler.. Demir, Uğur'un tutuklanması üzerine Uğur'u ziyarete gider. Tabi Uğur bu durumda Demir'e oldukça kızgındır.


Kızım 4. bölüm tek parça izle olarak TV8 resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..