Kızım 3. Bölüm 5 Ekim 2018 Tarihinde Demir'in Büyük Vurgun Çabası - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Ekim 2018 Cumartesi

Kızım 3. Bölüm 5 Ekim 2018 Tarihinde Demir'in Büyük Vurgun Çabası

Kızım 3. Bölüm 5 Ekim 2018 Tarihinde Demir'in Büyük Vurgun Çabası - Kurgu Gücü

Kızım 3. Bölüm ile yine TV8 ekranlarında 5 Ekim 2018 tarihinde yayınlandı. Dizi yine birbirinden heyecan ve entrika dolu sahnelere yer verdi. Peki Kızım 3. bölümde neler oldu ? Kızım son bolüm izle diyenler için 3. bölüm oldukça iyi bir seçenek olacak.



Geçen bölümde yaşanan kaza sonrasında Candan, Öykü ve Demir'in onun evine geri dönmeleri için ısrar etmektedir fakat Demir hasta sonrasında başka planlar düşünüyordu. Demir'in ortağı Uğur, tabloları almak için yeni bir fikirle Demir'in yanına geliyor. Fikrin oldukça riskli olmasından dolayı Demir kabul edip etmemek konusunda karar veremiyor. Demir ile Uğur bunları düşünürken Öykü'nün hastane korkusu hiç beklenmeyen bir sonuca neden olur.

Küçük kız Öykü, büyük sırrını kimseye anlatmasa da kendi içinde oluşmaya başlayan bu değişiklikleri de etrafındaki herkesten saklama çalışıyor. Candan ise bu güzel aile tablosuna kendini inandırmış ve Demir ile Öykü'nün evinden gitmesini hiç istemiz fakat sıkıntı şudur ki Candan, Demir'in gerçek yüzünü bilmiyor.



Candan, Demir ve Öykü'nün her türlü ihtiyacına koşturup yardım etmeye devam eder. Öykü'yü okuluna götürür. Demir ise kaza yapmış boynunda boyunluk olmasına rağmen hala Candan'ın evindeki tabloları çalma peşindedir. Candan, Demir'e '' Sizi Öykü'yle öyle görünce bu kadar fedakar bir insanın kötü olacağına inanamam. Siz isteseniz de kötü olamazsınız Demir bey. '' demesi Demir'i bir an olsa da düşündürmeye yetmiştir. Candan, Öykü'yü okula bırakırken, Öykü '' Teyzem aldığım taktir belgesini çerçevelettirecekti ama unuttu herhalde '' dedi. Candan da Öykü'ye '' Sen bu senede taktir al, beraber çerçevelettireceğiz '' sözünü verdi ve küçük kız çok sevindi.

İlginizi Çekebilir = Kızım 4. Bölümde Demir'e Çocuk Esirgeme ve Sahte Teyze Şoku

Öykü yine iş başındadır. Bir kafede Candan, Demir ve Öykü beraber otururken Öykü patlatır: Çocuklar nasıl oluyor Candan abla diye sorar. Candan nasıl ifade edemeyeceğini anlayınca hemen topu '' İstersen baban anlatsın Öykücüm '' der. Babası Demir kısa bir süre çabalasa da durum '' Neyse kızım büyüyünce öğrenirsin zaten '' der ve işin içinden çıkar. Ardından Öyküyü büyük bir endişe '' ya büyüyemezsem '' endişesi sarar. Daha fazlası için Kızım 3. Bölüm izleyebilirsiniz.


Kızım 3. Bölüm Full izle için TV8 resmi İnternet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..