Kızım 2. Bölüm 28 Eylül 2018 Tarihinde Yayınladı ve Yine Nefes Kesti - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Ekim 2018 Cumartesi

Kızım 2. Bölüm 28 Eylül 2018 Tarihinde Yayınladı ve Yine Nefes Kesti

Kızım 2. Bölüm 28 Eylül 2018 Tarihinde Yayınladı ve Yine Nefes Kesti - Kurgu Gücü

Kızım 2. Bölüm izle, ilk bölümünün ardından kaldığı yerden devam ediyor. Kızım 2. Bölüm 28 Eylül 2018 tarihinde TV8 ekranlarında yayınlandı. Peki Kızım 2. Bölümde neler oldu neler yaşandı ?



Öykü'nün hiç görmediği babası Demir, Öykü'ye bakamayacağının farkına varır ver Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na dilekçe yollar. Bunun üzerine dilekçeye ise maddi durumunun iyi olmadığından sebeple kızına bakamadığını ve Sosyal Hizmetler'in ona sahip çıkıp bakması hakkında yazı yazar. Yaşanan olayların ardından Candan'ın evinde kendilerini bulan Öykü ve Demir için işler çok farklı bir şekilde değişecektir.

Kızım 2. bölüm full hd izle olarak TV8 ekranlarına geldi. Kızım yeni bölümde Demir evde olan eşyaların hepsinin sokağa atılmış halde olduğunu görünce resmen şok olur. Nedeni ise ev sahibine 5 aydır kira ödemiyor olmasıdır. Bunun üzerine de ev sahibi Demir'i evden atar. Bir kızının olduğunu öğrenmiş olan Demir daha durumu kabullenememiş olsa da köşeye sıkışmış bir durumdadır. Gece kalacak yer olmadığı için çadırda yatan Demir ve Öykü için işlerin daha da zorlaşacağı bellidir.



İşlerin daha da zorlaşacağını fark eden Demir, kızına bakamayacağının farkına varır ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bir dilekçe göndererek, dilekçede ben kızıma maddi sıkıntılarımdan dolayı bakamayacağımı bu yüzden Sosyal Hizmetler olarak ona sahip çıkılmasını istiyorum yazar. Bu olayların sonunda kendilerini Candan'ın evinde bulan Demir ve Öykü için işler çok değişecek ve yeniden şekil alacaktır.

İlginizi Çekebilir = Kızım 3. Bölüm 5 Ekim 2018 Tarihinde Demir'in Büyük Vurgun Çabası

Kızım 2. bölüm tek parça olarak izlemek isteyenler için TV  resmi internet sitesini ziyaret etmelerini tavsiye edebiliriz. Kızım 2. bölüm 28 Eylül 2018 cuma günü TV8 ekranlarında yayınlandı. Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Kızım, 2. bölümüyle sizlerin karşısına çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..