Kızım 1. Bölüm 19 Eylül 2018 Tarihinde TV8 Ekranlarında Yayınlandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Ekim 2018 Cuma

Kızım 1. Bölüm 19 Eylül 2018 Tarihinde TV8 Ekranlarında Yayınlandı

Kızım 1. Bölüm 19 Eylül 2018 Tarihinde TV 8 Ekranlarında Yayınlandı - Kurgu Gücü

Kızım 1. bölüm izle sizlere 8 yaşındaki hasta bir kız çocuğu olan Öykü'nün annesi ve teyzesi tarafından terk edilmesini konusu alan Kızım, ilk bölümüyle 19 Eylül 2018 tarihinde TV8 ekranlarında izleyicileriyle buluştu. Kızım ilk bölüm izle konusunda Öykü'nün babası olan Demir ve ortağı olan Uğur'un bir diğer taraftan da Öykü'den kurtulma çabası içindeyken diğer bir taraftan da çok büyük bir vurgun yapmayı planlıyorlardır.



Kızım 1. bölüm 19 Eylül 2018 tarihinde ekranlara çıktı. Dizi de Öykü sekiz yaşında fakat yaşıtlarına göre daha iyi bir algı yapısına sahip, çok akıllı ve empati duygusu oldukça gelişmiş bir kızdır. Doğduğu günden beridir teyzesiyle birlikte yaşayan Öykü, teyzesinin onu terk etmesi üzerine daha önce hayatı boyunca hiç görmediği babası Demir'i bulmak zorunda kalıyor.



Hayatı boyunca hiçbir sorumluluk almamış ve yetimhanede büyüyen bir dolandırıcı olan Demir, tam Öykü'nün onu bulmak için geldiği gün tutuklanarak emniyete götürülür. Bunun üzerine mahkeme, Demir'i kızına bakması şartıyla şartlı tahliye edilir. Tabi Demir o gün tanıştığı kızı Öykü ile yaşamak istemez. Bunun üzerine Demir ve ortağı büyük bir vurgun yapmaya hazırlanırken diğer taraftan da Öykü'den kurtulmaya çalışıyor. Büyük vurgun hedefinde ise Canda adında biri vardır ve hayatı sakin gibi görünen fakat geçmişin büyük acılarını içinde gizlemektedir.

Bütün bu tesadüflerin de sonucunda hayatın bir araya getireceği bu insanların hiçbirinin bilmedi olaysa Öykü tarafından saklanan büyük bir sırdır.

İlginizi Çekebilir = Kızım 2. Bölüm 28 Eylül 2018 Tarihinde Yayınladı ve Yine Nefes Kesti

Kızım dizisi her cuma günü TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Diziyi izlemek için TV8'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kızım 1. Bölüm tek parça izlemek için ve Kızım 1. bölüm full hd izle içinde TV8 resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..