Gerçeğin Peşinde 283. Bölüm Miyase Bedir'i Kim Neden Öldürdü ? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Ekim 2018 Cuma

Gerçeğin Peşinde 283. Bölüm Miyase Bedir'i Kim Neden Öldürdü ?

Gerçeğin Peşinde 283. Bölüm Miyase Bedir'i Kim Neden Öldürdü - Kurgu Gücü

Her gün TV 8 ekranlarında Serap Ezgü'nün sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gerçeğin Peşinde 283. Bölüm izle ile yeni gelişmeler arıyor. Günlerdir konuşulan evinde ölü bulunan 74 yaşındaki yaşlı kadın Miyase Bedir'i kim öldürdü neden öldürdü ? sorularına cevap aranıyor.



Miyase Bedir'in torunu Özlem canlı yayında programa telefon bağlantısıyla bağlanıyor ve '' Anneanem alışverişe gidince meyveli yoğurt alırdı. '' ifadelerini kullandı. Hüsamettin '' Başlık Parası İstendi '' diye ifadelerde bulundu. Miyase Bedir'in oğlu İbrahim de hemen ardından telefonla programa bağlanıp '' Başlık Parası '' konusuna açıklık getirmeye çalışıyor. Bunun üzerine İbrahim Bey '' Annem için başlık parası alıp almadığımı hatırlamıyorum '' diyerek belirtti. Salih Ayaz telefon bağlantısı ile canlı yayına bağlanıyor. Serap Ezgü de dün Salih Beyin oğlu Özcan'ın da programa katılmasını istemişti. Salih'in sözünü tutamadığını belirtiyor Serap Ezgü.



Gerçeğin Peşinde 283. bölüm de Salih Ayaz'a '' Ölümle Tehdit edildim. O yüzden Özcan gelemedi. '' ifadesini belirtti. Hüsammet'in '' Bizden 1500 TL istendi. '' demesi üzerine Salih Ayaz da '' Ben para falan almadım Allah yukarıda '' ifadelerini kullandı. Bunun beraberinde Salih Akyaz '' Annemin evini boşaltırken yanımda Özcan, Onur ve Muhtar vardı. '' ifadelerini ekledi.

Miyase Bedir'in torunu Özcan'ın 700 TL ye aldığı telefon hangi parayla nasıl alındı konusu tartışıldı. Özcan o gün neredeydi konusu tartışılıyor. Bunun beraberinde Özcan babası Salih Akyaz ile mezarlığa gitti mi konusu merak ediliyor. Özcan, programa canlı yayına telefonla bağlandı. Serap Ezgü neden gelmediğini sordu. Özcan '' Burada işler karıştı. O yüzden gelmedim. '' dedi. Sezai'nin yanına neden gitti Özcan'a soruluyor. Özcan da '' Ben hep Sezai abilere gidiyordum '' ifadelerini kullandı. Bunun beraberinde Özcan '' Babaannemin öldürüldüğü gün Sezai'nin evine gitmedim '' dedi.

Miyase Bedir'in torunu, Salih Akyaz'ın oğlu Özcan'nın 700 TL telefon aldı iddialarına cevabı ise '' O telefon 700 TL'lik değildi 200 TL'lik telefondu. '' ifadelerini kullandı. Buna ek olarak '' Babaanemin öldürüldüğü ne yaptığımı hatırlamıyorum '' dedi.


İlginizi Çekebilir = Gerçeğin Peşinde 284. Bölüm İle İki Cinayet Dosyası İnceleniyor

İlginizi Çekebilir = Müge Anlı İle Tatlı Sert: Kayıp Cemre Korkmaz Kaçtı Mı Kaçırıldı Mı ?

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..