Gerçeğin Peşinde 282. Bölüm İki Cinayet Dosyasını Çözmeye Çalışıyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Ekim 2018 Cuma

Gerçeğin Peşinde 282. Bölüm İki Cinayet Dosyasını Çözmeye Çalışıyor

Gerçeğin Peşinde 282. Bölüm İki Cinayet Dosyasını Çözmeye Çalışıyor - Kurgu Gücü

Her gün TV 8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde 282. Bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Evinde ölü bulunan 74 yaşındaki yaşlı kadın Miyase Bedir'in cinayetini araştırmaya devam ederken şimdi de Melek Şengönül'ün evinde 27 yerinden bıçaklanarak öldürülme dosyası konu alınıyor. Gerçeğin Peşinde 282. bölüm izle ile cinayetler araştırılıyor. İşte tüm detaylar..




Evinde ölü olarak bulunan yaşlı kadın Miyase Bedir'i kim öldürdü sorusu hala yanıt bulamamışken şimdi yeni bir dosya açıldı. Evinde 27 yerinden bıçaklanarak ölü bulunan Melek Şengönül neden öldürüldü ? Kim öldürdü ? soruları tartışılıyor..
Miyase Bedir'in torunu Suna, yan komşu diye bir durumdan söz etti. Torunu Suna, Miyase Bedir'in yan komşu ile ilgili korkuları var demişti diye belirtmişti. Ayrıca programda Miyase Bedir cinayeti ile ilgili yeni tanıklar ortaya çıkıyor ve onlarda programda konuşacaklar.



Miyase Bedir'in oğlu Salih Akyaz'da canlı yayına telefon bağlantısıyla programa katıldı. Salih Akyaz telefon bağlantısında '' Eve giren arkadaşta söyledi. Madde kullandığını söyledi. Bizim eve girmişti bu çocuk. Elinde balta vardı ve bir de eline poşet geçirmişti dedi. '' diye konuştu. Serap Ezgü '' Balta ile ne yapmış '' dediğinde ise Salih Akyaz '' çelik kasa varmış herhalde çelik kasayı açmaya uğraşmış '' ifadelerini kullandı. Bu konu hakkında daha fazla gelişme ve haber için aşağıda yer alan videoyu izleyebilirsiniz.

Evinde 27 yerinden bıçaklanan Melek Şengönül cinayeti hakkında da yeni bir dosya açıldı. Tekirdağ'da yaşanan bu korkunç cinayetin perde arkasında neler var ? Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde 282. bölüm de bunun cevabını arıyor. Melek Şengönül'ü kim neden öldürdü soruları tartışılıyor. Evinde bir sürü mücevher ve altın bulunduğunu bilen birinin bu cinayeti işlediği düşünülüyor. Hülya Bayındır, '' Timur Bey diyor ki Melek hanım diye seslendim. Baktım ses vermedi. Çıktım yukarı, kapı aralıkmış. Baktım boylu boyuna yatıyor. Önce şöyle bir omzuna dokundum, kaskatı kesilmişti. '' ifadelerini kullandı.


İlginizi Çekebilir = Gerçeğin Peşinde 283. Bölüm Miyase Bedir'i Kim Neden Öldürdü ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..